ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κέρδισε την ένσταση ο Ατρόμητος Πειραιά


Ο Ατρόμητος Πειραιά ήταν ο μεγάλος νικητής της δικαστικής διαμάχης με τον ΑΟ Γλυφάδας, αναφορικά με την ένσταση που είχαν καταθέσει οι Καμινιώτες σε βάρος των κόκκινων κατά του κύρους του αγώνα. 


Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά στην κατάθεση της είχε υποστηρίξει ότι η Γλυφάδα είχε χρησιμοποιήσει περισσότερους ξένους ποδοσφαιριστές από ότι προέβλεπε ο κανονισμός γεγονός που βρήκε σύμφωνο το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.
 Ως εκ τούτου, ο Ατρόμητος Πειραιά κερδίζει τον αγώνα με 3-0 και παίρνει ένα τρίποντο που είχε χαθεί στο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Αριθμός απόφασης 124/2016: Υπόθεση ένστασης του σωματείου Ατρόμητος Πειραιά 1926 κατά του σωματείου Κεραυνός Γλυφάδας ΑΟ για αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στις 12-3-2016 μεταξύ των ανωτέρω σωματείων. Δικάζει παρόντος του ενιστάμενου και απόντος του καθ' ου η ένσταση σωματείου. Δέχεται την ένσταση . Επιβάλλει στο σωματείο με την επωνυμία Κεραυνός Γλυφάδας ΑΟ: α. απώλεια του αγώνα της 12-3-2016 έναντι του σωματείου με την επωνυμία Ατρόμητος Πειραιά 1926 με τέρματα τρία (3) έναντι μηδενός (0), β. αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τη βαθμολογία του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, και γ. χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια