ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Όταν οι γυναίκες κερδίζουν τους άνδρες

Τα Βίκος Street Relays της Γλυφάδας, ο δεύτερος αγώνας της φετινής σειράς, έγραψαν ιστορία για πολλούς λόγους.


Τα Βίκος Street Relays της Γλυφάδας, ο δεύτερος αγώνας της φετινής σειράς, έγραψαν ιστορία για πολλούς λόγους. Ο πιο ιδιαίτερος όμως είναι ότι για πρώτη φορά είχαμε μία γυναικεία ομάδα να κυριαρχεί στη γενική κατάταξη. Αυτό αν και είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί έχει την εξήγησή του, καθώς την ομάδα 4x2500μ. που ήταν η νικήτρια με χρόνο 39:50.6 αποτελούσαν πρωταθλήτριες του ΓΣ Γλυφάδας.


Οι Γεωργία Αρσένου, Μαριάννα Χάντζου, Ευαγγελία Ζυγόρη και Ανθή Κυριακοπούλου αν και οι δύο εξ αυτών αθλήτριες παρατεταμένης ταχύτητας, δεν παύουν να είναι αθλήτριες πρώτης γραμμής και πέραν της επιθυμίας τους να τρέξουν για να ενισχυθεί το Make A Wish, έτρεξαν και για τη νίκη και την κατέκτησαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο αφήνοντας πίσω τους όλες τις ανδρικές ομάδες!

Επιπλέον ο αγώνας σκυταλοδρομιών της Γλυφάδας αν και ήταν ο πρώτος που διοργανώθηκε στην περιοχή των νοτιοανατολικών προαστίων της Αττικής, ήταν και ο μεγαλύτερος όλων έως τώρα με εντυπωσιακή συμμετοχή μεγάλων και μικρών συμμετεχόντων και θεατών, που ξεπέρασαν κατά πολύ τα 3000 άτομα στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλης, την οποία ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Ερμή προσέφεραν στους δημότες της πόλης.

Υπόσχεση από τους Men’s Four GRE

Εκτός από τις δόξες του παρελθόντος όπως ο χρυσός Ολυμπιονίκης των καταδύσεων Θωμάς Μπίμης και οι υπόλοιποι αθλητές του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Συλλόγου Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών, οι οποίοι αποτελούν μόνιμους συνεργάτες των Βίκος Street Relays, αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της ομάδας των Men’s Four GRE, του κωπηλατικού πληρώματος της κατηγορίας Μ4-.

Η πιο μεγάλη ίσως ελπίδα της ελληνικής κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν κι αυτή εκεί, στις σκυταλοδρομίες της Γλυφάδας για να συμβάλει στον κοινωνικό σκοπό του αγώνα. Αν και βρίσκονται σε ολυμπιακή προετοιμασία, αποφάσισαν να περάσουν τη μοναδική ημέρα ξεκούρασης της εβδομάδας με τους υπόλοιπους αθλητές στην Γλυφάδα, προκειμένου να στηρίξουν τον σκοπό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).

Η τετράδα των Γιάννη Τσίλλη, Διονύση Αγγελόπουλου, Γιώργου Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου μπορεί να μην έτρεξε, ωστόσο επιφύλαξαν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στους θεατές των αγώνων, όταν κατά τη διάρκεια των απονομών υποσχέθηκαν ένα μετάλλιο για την Ελλάδα στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Τα αποτελέσματα του αγώνα Βίκος Street Relays Γλυφάδα βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στο www.vikos.relays.gr

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια