ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

KLIOMED: Ποιότητα καθημερινού ύπνου


Πονάτε; Ταλαιπωρείστε από πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα και στην πλάτη ; Στριφογυρίζετε και “παλεύετε” με το μαξιλάρι σας κατά τη διάρκεια του ύπνου σας ; Ξυπνάτε συχνά το βράδυ ; Το πρωί νιώθετε κουρασμένοι ;
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι ότι δεν κοιμάστε στο σωστό μαξιλάρι.



Έχει διαπιστωθεί βάση επιστημονικών ερευνών ότι υπεύθυνη για όλα τα παραπάνω είναι η κακή στήριξη του αυχένα. 


Ποιό είναι το σωστό μαξιλάρι;
Ο σωστός ύπνος βασίζεται στη σωστή στήριξη του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης.Οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμόμαστε σε πολύ χαμηλά μαξιλάρια, με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να διορθώσουμε την κακή στάση με το χέρι μας. ο Your Pillow είναι αποκλειστικά και μόνο για εσάς, αφού έχει φτιαχτεί σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουμε πάρει από το δικό σας σώμα! Η μέτρηση είναι απλή και γρήγορη.

Γιατί το Your Pillow και όχι οποιοδήποτε άλλο μαξιλάρι;
Ο εργονομικός σχεδιασμός του  Your Pillow  στηρίζει τον αυχένα και την σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια του ύπνου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η μοναδικότητα του Your Pillow, έγκειται στο γεγονός ότι το μαξιλάρι που παραλαμβάνει κάθε ένας από εσάς είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για τον δικό σας σωματότυπο μετά από εξειδικευμένη μέτρηση.

Πώς μπορώ να το αποκτήσω;
Μπορείτε να το αποκτήσετε αν έρθετε σε επαφή με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη της Your Pillow.Στην περιοχή των νοτίων προαστίων υπάρχει η εταιρεία KLIOmed, η οποία έχει ως βασική φιλοσοφική γραμμή την εξατομικευμένη προσέγγιση. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, με ακρίβεια και ταχύτητα μπορεί να βρει για κατάλληλο μαξιλάρι, μόνο για εσάς!!
Η 
Your Pillow  και η KLIOmed σας εξασφαλίζει εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι, απλά ενημερώνοντας την εταιρεία και επιστρέφοντας το προϊόν με την αρχική του συσκευασία


 πηγη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια