ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εορτή Λήξεως των Κατηχητικών Συνάξεων ΚΑΑΠ Βούλας.


 Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Εορτή Λήξεως των Κατηχητικών Συνάξεων, του Ιδρύματος ΚΑΑΠ Βούλας, για τα παιδιά των παιδιών που διαμένουν εκεί, για το εκκλησιαστικό έτος 2015-2016.




Οι  καιρικές συνθήκες, δυστυχώς εμπόδισαν να πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο η εκδήλωση όπως συνήθως, αλλά από την άλλη δεν εμπόδισαν τους εθελοντές και κυρίως τα ίδια τα παιδιά να προσέλθουν στην αίθουσα της Κατηχητικής Συνάξεως, όπου πραγματοποιήθηκε η λιτή αλλά γεμάτο κέφι εκδήλωση.


Ο π. Αντώνιος Χρήστου, υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος, στην αρχή, μετά την προσευχή, καλωσόρισε τα παιδιά. Στη συνέχεια μέσω του παιχνιδιού των ερωτήσεων, έκανε μία αναδρομή με ερωτήσεις και απαντήσεις από τα παιδιά, για όλα όσα μιλήσαμε στα μαθήματα για την σημερινή κατηχητική χρονιά.

  Ενδιάμεσα, την σκυτάλη λάμβανε η κ. Μαρία  Κοτσίρη με παραδοσιακή μουσική  τραγούδια, κυρίως με θέμα την άνοιξη και την Ανάσταση. Κατά την διάρκειά τους, όλα τα παιδιά συμμετείχαν και χειροκροτούσαν και αρκετά σηκώθηκαν και χόρεψαν.



Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στα παιδιά παγωτό, πορτοκαλάδα και αναμνηστικά δώρα βιβλία και ρούχα, αφού προηγουμένως π. Αντώνιος ευχαρίστησε όλους (παιδιά, μουσικό, εθελοντές, προσωπικό, την κ. Ψιλάκη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Πίκπα καθώς και την Διοίκηση του Ιδρύματος), για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους τόσο κατά την σημερινή Εορτή Λήξης αλλά και γενικότερα όλη την Κατηχητική χρονιά 2015-2016.



Μετά το κέρασμα τα παιδιά επιστράφηκαν πίσω στους θαλάμους τους, χάρις την συμβολή των εθελοντών, χαρούμενα.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια