ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επίσκεψη Κινέζων αξιωματούχων στη Γλυφάδα


Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, από την πόλη Hefei, πρωτεύουσα της Επαρχίας Anhui (Ανατολική Κίνα), έγινε δεκτή από τη δημοτική αρχή Γλυφάδας. Επικεφαλής της οκταμελούς αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής του Λαϊκού Κογκρέσου του Ανχούι, κ. Xiong Jianhui.


Είναι η τρίτη φορά που αντιπροσωπεία από τη συγκεκριμένη Επαρχία επισκέπτεται τη Γλυφάδα, καθώς ήδη από τον περασμένο χρόνο οι δύο πόλεις έχουν υπογράψει σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενισχυθεί αυτή η φιλία που έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο πόλεων και να διερευνηθούν τρόποι ενδυνάμωσης και εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων.


Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Βουλής και τους συνεργάτες του, τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα που έχουν οι ελληνοκινεζικές σχέσεις τόσο για το Δήμο Γλυφάδας, όσο και για τη χώρα συνολικά. Ο κ. Jianhui ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία και διατύπωσε την πεποίθηση πως οι προοπτικές συνεργασίας των δύο πόλεων είναι σημαντικές, ενώ εξέφρασε την επίσημη πρόσκληση της τοπικής κυβέρνησης προς το Δήμο Γλυφάδας για την πραγματοποίηση αδελφοποίησης μεταξύ των δύο Δήμων το φθινόπωρο του 2016.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Παναγάκος, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, Μαίρη Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Γκολφ Γλυφάδας, Στέλιος Κουρουπάκης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σχέσεων Ορέστης Τσάγκλας. «Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τους δύο Δήμους, καθώς ενισχύεται η στρατηγική εξωστρέφειας του Δήμου Γλυφάδας στη βάση της διεθνούς συνεργασίας», τόνισε ο κ. Τσάγκλας.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια