ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ μέσα από το σινεμά…»


Αξιοποιώντας την τέχνη του κινηματογράφου ως μέσο για την ευαισθητοποίηση της κοινότητας στην πρόληψη και την προαγωγή της ψυχικής υγείας, το Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού-Αργυρούπολης (σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ), συνδιοργανώνει με τηνΈνωση Συλλόγων Γονέων, για δεύτερη χρονιά φέτος, σειρά ειδικών προβολών κινηματογραφικών ταινιών με θέμα: «ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ μέσα από το σινεμά…».



Οι προβολές συνοδεύτηκαν  από σύντομες παρεμβάσεις πάνω στη θεματική της ταινίας από τους ψυχολόγους του Κέντρου. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, έτσι ώστε να αναδυθούν και να προσεγγιστούν ερωτήματα και προβληματισμοί που αφορούν τη σχέση στο ζευγάρι.
Η αυλαία για φέτος κλείνει με την προβολή της ταινίας  «Wild» του Ζαν-Μαρκ Βαλέ , στις 24 Ιουνίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 στο χώρο του Πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου, επί της οδού Δραγατσανίου, έναντι Praktiker.
Η προβολή της ταινίας θα γίνει και με αφορμή του εορτασμού της ημέρας κατά των ναρκωτικών καθώς και το κλείσιμο των δράσεων του Κέντρου μας για τη φετινή χρονιά.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης, τηλ. 2109961000, (www.kpiliotropio.grkpiliotropio@gmail.com.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια