ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έτσι… Απλά, το καθιερωμένο πλέον στέκι στην Αργυρούπολη

Μουσικό μεζεδοπωλείο για αυθεντικές, παρεΐστικες στιγμές


To μουσικό μεζεδοπωλείο που έκανε την εμφάνισή του τον Ιούνιο του 2015 στην περιοχή της Αργυρούπολης, σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό του μετρό στην Αργυρούπολη, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί σε καθιερωμένο στέκι της περιοχής, και όχι μόνο.


etsi apla_2_edited
Το Έτσι… Απλά, λοιπόν, έχει «εμμονή» στα ελληνικά προϊόντα –από τις πρώτες ύλες της κουζίνας, μέχρι τα κρασιά, τις μπύρες, τα τσίπουρα και τα ούζα όλα εδώ είναι ελληνικά– είναι ανοιχτό από το πρωί, σερβίροντας καφέ, και ξεχωρίζει κυρίως για τα γευστικά πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας για τα οποία και ξεχωρίζει στις επιλογές του κοινού.
etsi apla_3_edited
Από αυτούς θα ξεχωρίσετε σίγουρα την τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα λεμονιού και λαχανικά εποχής, την ποικιλία κρεατικών ή τα αρνίσια παϊδάκια, το λαδοτύρι Μυτιλήνης ή το σαγανάκι σε μπουκιές, τη σαλάτα Έτσι Απλά με κοτόπουλο, πορτοκάλι, κρουτόν και σος πορτοκαλιού καθώς και τις πανσέτες χωρίς κόκαλο.
etsi apla_4_edited
Στις νέες αφίξεις ο κατάλογος ψαρικών με τα γαρίδες στη σχάρα, σουπιά με σπανάκι, σαρδέλα, γαύρο και αθερίνα να αποτελούν κάποιες από τις δελεαστικές προτάσεις του. Μην παραλείψετε, επίσης, να δοκιμάσετε την τυρόπιτα Έτσι Απλά χωρίς φύλλο.
Τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας τις στιγμές σας εδώ συντροφεύει ζωντανή μουσική, με πέντε διαφορετικές μπάντες να δίνουν το παρών από Τετάρτη μέχρι Κυριακή (την Κυριακή και μεσημέρι) με διαφορετικές μουσικές θεματικές (Τετάρτη: ροκ, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: λαϊκό- ελαφρολαϊκό).
Tip: Στα συν το φιλικό και cozy περιβάλλον και οι οικονομικές τιμές.
etsi apla_6_editedetsi apla_7_edited
Info
Ωράριο λειτουργίας: Κυριακή- Πέμπτη: 10.00-02.00, Παρασκευή- Σάββατο: 10.00-04.00
Τιμές: Από 12-14 ευρώ/άτομο
Ελευθερίου Βενιζέλου 1, Αργυρούπολη
Τηλ. 211 4057643


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια