Οδ. Αθανασίου: Το Ελληνικό θα σημάνει νέες θέσεις εργασίας για τις τοπικές κοινωνίες ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΕΥΧΕΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γιώργου Αγγελόπουλου της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική»  Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Ελεονώρα Μαρουλή – Σαπουνάκη Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Μπέσσυ Αργυράκη Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Στυλιανού Κουρουπάκη του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας»  Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Δημήτρη Νιτσιόπουλου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας Μουλακάκη Βασιλείου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας»

ΤΟΠΙΚΑ

Οδ. Αθανασίου: Το Ελληνικό θα σημάνει νέες θέσεις εργασίας για τις τοπικές κοινωνίες


Την προσέλευση τουριστών και την ενίσχυση της απασχόλησης για τους κατοίκους των περιοχών γύρω από το Ελληνικό, τον Άλιμο, τη Γλυφάδα, την Αργυρούπολη αλλά και συνολικά το λεκανοπέδιο ανέδειξε ο Ο. Αθανασίου, CEO της Lamda Development.

Όπως τόνισε στο ΣΚΑΙ: «Υπάρχει η πρόβλεψη, όλοι οι εργαζόμενοι να είναι Έλληνες, για την ενίσχυση της εγχώριας απασχόλησης, ενώ είναι δεδομένο ότι σε οποιαδήποτε ανάπτυξη τέτοιου μεγέθους, ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων προέρχεται από τους όμορους δήμους. Άρα πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα από τα μεγάλα οφέλη που θα επιφέρει το έργο. Επιπλέον, θα ενισχυθούν οι τοπικές οικονομίες γύρω από το Ελληνικό, καθώς οι τουρίστες θα επισκεφθούν τις σχετικές περιοχές όπως και η Γλυφάδα και ο Άλιμος και εκεί αναμένεται να τονωθεί η αγορά. Δεδομένου ότι η Αθήνα προσελκύει 2 εκατομμύριο τουρίστες αυτοί οι 1 εκατομμύριο τουρίστες επιπλέον θα σημάνουν οφέλη για την κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, το μεσαίο έμπορο σε όλο το λεκανοπέδιο. Γιατί ένα εκατομμύριο τουρίστες εκτός του Ελληνικού θα επισκεφθούν όλη την Αθήνα».
Παράλληλα υποστήριξε πως στόχος είναι η ανάπτυξη κοινωφελών κτηρίων για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ενίσχυση πολιτιστικών οργανώσεων όπως για παράδειγμα ο σύλλογος Ποντίων ή φορείς που εξυπηρετούν άτομα με ειδικές ανάγκες οι οποίες θα παραμείνουν μείνουν εκεί καθώς, όπως είπε «δεν είχαμε ποτέ πρόθεση να βγάλουμε ευαίσθητες ομάδες από το έργο».
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κυριότερη είδηση

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive