Δ. ΑΛΙΜΟΥ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

kliomed athens car service DIGI HACK

ΤΟΠΙΚΑ

Δ. ΑΛΙΜΟΥ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


Μεγάλες ανατροπές έγιναν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Αλίμου, όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης των θεμάτων προ ημερεσίας, η αντιπολίτευση κατέθεσε στην πρόεδρο του Δ.Σ, επιστολή την οποία ζήτησε να διαβαστεί.Όμως ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης είχε άλλη άποψη και γι αυτό λίγο πριν ξεκινήσει το Δ.Σ, ενημέρωσε την Πρόεδρο Παναγιώτα Προυντζοπούλου πως δεν επιθυμεί να διαβαστεί η επιστολή στο Δ.Σ, αλλά να διανεμηθεί στους συμβούλους.
Όπως ήταν φυσικό και σύμφωνα με τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος αρνήθηκε να υπακούσει στον Δήμαρχο και ξεκαθάρισε από την πρώτη σιγμή, πως είναι υποχρέωσή της να ακουστεί η επιστολή δια μικροφώνου.
Δημιουργήθηκε ένταση, διεκόπει το συμβούλιο και ο Δήμαρχος ζήτησε από την Πρόεδρο να συζητήσουν ιδιαιτέρως… στο γραφείο του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, o Ανδρέας Κονδύλης ωρυόμενος και παρουσία όλων των συμβούλων του, τους οποίους ο ίδιος κάλεσε… άσκησε έντονες πιέσεις στην κ. Προυντζοπούλου να μη διαβαστεί η επιστολή, κάτι που εάν το έκανε, θα προχωρούσε ο ίδιος ακόμα και στη διαγραφή της.
Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, κάποιοι εκ των συμβούλων της συμπολίτευσης της ζήτησαν ακόμη και την παραίτησή της αν τελικά υπέκυπτε και τελικά δίαβαζε την επίμαχη επιστολή.
Η Πρόεδρος φανερά ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του Δημάρχου, εξήλθε από το γραφείο του και πλησίασε την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ζητώντας της να διαβάσει η ίδια την επιστολή ,όπως και έγινε.
Η κα.Προυντζοπούλου την επόμενη μέρα με επιστολή της προς τον Δήμαρχο, ανακοίνωσε την παραιτησή της από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ αλλά και την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη του Ανδρέα Κονδύλη.
Διβάστε την επιστολή παραίτησης:
"ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΑΣΦΑΛΩΣ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ 3852/2010.
ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΕΤΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ , ΘΕΩΡΩ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΥΔΥΑΣΜΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 23/6/16, ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΕΘΙΓΗ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΡΑΤΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΕΣΗ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΜΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ”
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κυριότερη είδηση

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive