ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΗMicrosoftΕλλάς πραγματοποίησε την εκδήλωση “Strategic HR in a Changing Workplace”

Στο πλαίσιο της καμπάνιαςModernWorkplace



Αθήνα, 13Ιούνιου 2016 –Η Microsoft Ελλάς, σε συνεργασία με το newsletterHRProfessional, πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα “StrategicHRinaChangingWorkplace”την Τρίτη 31 Μαΐου2016,στα κεντρικά γραφεία της Microsoft, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας, ModernWorkplace.Περισσότερα από 100 στελέχη από τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού είχαν την ευκαιρία, μέσα από συζητήσεις και διαδραστικέςπαρουσιάσεις, να ενημερωθούν σχετικά με τον σημαίνοντα ρόλο της τεχνολογίας, και συγκεκριμένα των cloud λύσεων της Microsoft, στην ενίσχυση της ομαδικής συνεργασίας, βελτίωση της επικοινωνίας, και στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένωνσε ένα σύγχρονο εργασιακόπεριβάλλον.



Την εκδήλωση άνοιξε η Ματίνα Χατζηπαύλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Microsoft Ελλάς, Μάλτας και Κύπρου, η οποία μίλησε για το “Officeeverywhere”- ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας ως προς την εργασία από το σπίτι, κάτι που επιτρέπει η σημερινή τεχνολογία. 

Η κυρία Χατζηπαύλου αναφέρθηκε επίσης στη νέα γενιά των millennialsκαι στο νέο μείγμα γενεών στον εργασιακό χώρο,ενώεστίασε στον στρατηγικό ρόλο του HR στη διαμόρφωση και διάδοση της εταιρικής κουλτούρας και τέλος, στοπώςτο HRενδυναμώνεται μεBusinessIntelligenceεργαλεία.Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από την Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρο του ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού), η οποία τόνισε τις ριζικές αλλαγές που έχει επιφέρει η τεχνολογία στο εργασιακό περιβάλλον και την απαραίτητη εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικούσε συμβουλευτικό ρόλο, με στόχο να εμπνέει τους εργαζόμενους και να προσελκύει υψηλού επιπέδου υποψήφιους εργαζόμενους. ΗΆνναΜαμαλάκη, EmployeeEngagementSeniorManager, GlobalHumanResourcesDivision, στηνΤΙΤΑΝ, αναφέρθηκεστηνέα ανάγκη μιας νοοτροπίας ανοιχτής επικοινωνίας και συνεργασίας και παρουσίασε την θεωρία των DanCrimκαιGerardSeijtsσχετικά με το “EmployeeEngagement”. Η Κέλλυ Παναγιωτίδου, HRDirector της Tripsta, παρουσίασεπαραδείγματα νέων τρόπωνεργασίας στην Tripsta, όπως το “WorkingNomads”, το οποίο επιτρέπει σε ομάδες εργαζόμενων να εργάζονται εκτός γραφείου για τρεις μέρες, καθώς και πώς με τη βοήθεια του εργαλείου Scrum, μπορεί να επιτευχθεί ομαδική συνεργασία.

Τέλος, ηΜαργαρίτα Αρεταίου,BusinessGroupLead, Office 365 της Microsoft Ελλάς, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες σχετικά με τα εργαλεία που ενισχύουν το σύγχρονο ψηφιακό εργασιακό περιβάλλονόπως είναι το Yammerκαι το SkypeforBusiness. Επίσης, παρουσίασε δύο παραδείγματα Ελληνικών εταιριών και πελάτων της Microsoft, που έχουν υιοθετήσει τα εργαλεία, μέσω των οποίων έχουν καταφέρει να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και να βελτιώσουν τη διατμηματική συνεργασία.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του ModernWorkplace, μέσα από περιήγηση στα γραφεία της Microsoft, από στελέχη του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας.

Επισκεφθείτε το www.modernworkplace.comόπου μπορείτε να βρείτεμια πληθώρα από ModernWorkplacewebinarsενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ομιλητές της εκδήλωσης να εξηγούν τη σημασία τουModernWorkplace εδώ: https://youtu.be/Tsuois4JVvw


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια