ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ξεψύχησε 16χρονο πρόσφυγας που μαχαίρωσαν στο Ελληνικό

Άγρια συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού σημειώθηκε αργά την Πέμπτη το απόγευμα στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης έκτασης συμπλοκής μεταξύ Αφγανών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο καυγάς ξεκίνησε «για τα ναρκωτικά».


Ο άτυχος πρόσφυγας μαχαιρώθηκε στο στήθος, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς του Ασκληπιείου Βούλας όπου διεκομίσθη, ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που μαρτυρούν ότι πριν μαχαιρωθεί είχε τραυματιστεί σοβαρά. Δύο ακόμα πρόσφυγες νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένοι. Στο Ελληνικό μετέβη άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο μεταξύ, νέες θέσεις για την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών πρόκειται να δημιουργηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να μεταφερθούν οι 4.000 που βρίσκονται στο Ελληνικό σε δύσκολες συνθήκες και τα 1.223 άτομα που παραμένουν στον Πειραιά. Αμεσα πρόκειται να επεκταθεί το camp στα Οινόφυτα, ενώ μία ακόμα δομή είναι σχεδόν έτοιμη στην Τρίπολη. Μέσα στο καλοκαίρι προετοιμάζονται από τον Στρατό νέες θέσεις σε πέντε δομές προσωρινής φιλοξενίας στη Θήβα, στη Λιβαδειά, στα Τρίκαλα, στη Στυλίδα και τη Μεσσήνη, όπως ανακοινώθηκε χθες σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την εμπλοκή όλων των συναρμόδιων υπουργείων.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια