ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τίνα Κουτρουβίδη: Εξελίξεις με άρωμα δικαιοσύνης στα 3Β

Τη δική της εκδοχή στα γεγονότα δίνει η δικηγόρος Τίνα Κουτρουβίδη, που βρέθηκε στο επίκεντρο της πρόσφατης αντιπαράθεσης για τις δημοπρασίες δημοτικών ανικήτων στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Στο κείμενό της εξιστορεί τις πρόσφατες διοικητικές αποφάσεις που σκοπεύει να θέσει υπόψη της δικαιοσύνης και εξηγεί τι συνέβη στηνεπεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά το τέλος της οποίας ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.

Κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, διαδραματίστηκαν, στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, πολλά γεγονότα, τα οποία έλαβαν πανελλήνια έκταση, αφού απασχόλησαν, λόγω της σπουδαιότητας τους, κεντρικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.
Συγκεκριμένα :
22/03/2016 : Δημοπράτηση και κατακύρωση του κυλικείου του Αθλητικού Κέντρου Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής», στην σύζυγο μέλους του ΟΑΠΠΑ και Προέδρου της Επιτροπής Καθορισμού Τιμήματος για την εκμίσθωση ακινήτων, βασικού συνεργάτη του Δημάρχου.
24/6/2016 : Σφράγιση της επιχείρησης «Must Seaside Club»
Προηγήθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων στην εν λόγω επιχείρηση, γιατί ο δήμαρχος, προκειμένου να εμποδίσει τη λειτουργία του κέντρου διασκέδασης, είχε την ιδέα να κατασκευάσει, το πρωί της πρεμιέρας, παρτέρια στο parking, έμπροσθεν της εισόδου, προκειμένου να «τρομοκρατηθούν» από τις μπουλντόζες και τις εργασίες, ο επιχειρηματίας και οι εργαζόμενοι, και να μην ανοίξουν.
Διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους :
Ο Δήμαρχος διέταξε την Αστυνομία της Βούλας να καθυποτάξει τους αντιστεκόμενους εξεγερσίες, επειδή εκείνοι, πολύ απλά διαμαρτύρονταν ευλόγως και αναρωτιόνταν, γιατί, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος είχε υπογράψει την άδεια λειτουργίας και αποδέχθηκε ρητώς να προβεί ο επιχειρηματίας σε εργασίες με σκοπό τη λειτουργία του κέντρου, τώρα προσπαθούσε με κάθε μέσο να ακυρώσει τη λειτουργία του.
Αποτελέσματα
Α. Μέγιστη οικονομική ζημία του επιχειρηματία (ο οποίος, σημειωτέον, είχε ήδη εγκαταστήσει πανάκριβο σύστημα ηχομόνωσης, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται σχεδόν τίποτα, ακόμα και στον άμεσα περιβάλλοντα χώρο).
Β. Οικονομική καταστροφή, εν μέσω κρίσης και καλοκαιριού, περίπου 100 οικογενειών, που θα απασχολούνταν στην επιχείρηση.
Γ. Οικονομική απώλεια εισοδήματος σε γειτονικές επιχειρήσεις, όπως το περίπτερο, ο έναντι αυτού φούρνος, τα περί το Ασκληπιείο καταστήματα κλπ.
Δ. Γενικότερη απαξίωση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ του διοικούμενου και της διοικούσας αρχής …
7/7/2016 : Επανάληψη Διακήρυξης Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου στον Όρμο Ζώσκα στη Βουλιαγμένη, μετά από ακύρωση της προηγούμενης λόγω «φερόμενης», κατά το Δήμαρχο, πλαστής εγγυητικής επιστολής από την υπερθεματίστρια εταιρεία «ΖΑΖΑ ΙΚΕ»…
16/7/2016 : Η γρανιτένια βάση του γλυπτού του καλλιτέχνη Κωστή Γεωργίου, το οποίο προσφάτως τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία της Βούλας, κατέρρευσε, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών.
Ευτυχώς εκείνη την ημέρα δεν θρηνήσαμε θύματα.
Ο Δήμαρχος, μέσα σε ένα παραλήρημα καλλιτεχνικής και «γλυπτικής» έμπνευσης, αποφάσισε να αναζητήσει έναν καλλιτέχνη εγνωσμένου κύρους, και εν προκειμένω, μετά από πολλά castings, κατέληξε στον γνωστό (εγώ πάντως δεν τον έχω ξανακούσει) καλλιτέχνη, ο οποίος μάλιστα προέβη σε ευγενή δωρεά των δύο «αριστουργημάτων» του στο Δήμο μας (και τον ευχαριστούμε για αυτό !), πλην όμως χρεώθηκε αντίστοιχος κωδικός με 24.000 ευρώ για την απόκτηση των έργων τέχνης – φονικών όπλων.
24.000 Ευρώ στοίχησαν οι φονικές βάσεις γρανίτη και το χυτήριο. Είναι Λογικό;
11/7/2016 : Κατάθεση αίτησης του Αντιπροέδρου του ΔΣ ενώπιον της συνεδρίασης του ΔΣ, Δημητρίου Κιούκη, περί λήψης πλήρων των εγγράφων όλων των φακέλων των πρόσφατων δημοπρατήσεων ήτοι : α. Αθλητικού Κέντρου Βάρης, β. Όρμου Ζώσκα Βουλιαγμένης και γ. Όρμου Μαλτσινιώτη Βουλιαγμένης, εξαιτίας βάσιμων αποχρωσών ενδείξεων αδιαφάνειας…
18/7/2016 : Επανακατάθεση της ίδιας ως άνω αίτησης, αυτοπροσώπως πλέον στο γραφείο Δημάρχου, από τον Αντιπρόεδρο ΔΣ, εξαιτίας μη χορήγησης αιτηθέντων φακέλων Ζώσκα και Μαλτσινιώτη.
Την ίδια ημέρα ακολουθεί έγγραφος προπηλακισμός εναντίον του Αντιπροέδρου ΔΣ από τον Δήμαρχο 3Β, δια της με αρ. πρωτ. 29181/18-7-2016 επιστολής του, με την οποία αναφέρει συγκεκριμένα τα ακόλουθα «.. το ύφος της αίτησής σας .. δεν απάδει απλώς προς την ιδιότητά σας, αλλά είναι άκρως εμπαθές και προδήλως απαράδεκτο», «καταχρηστικώς απευθύνετε την αίτηση σας προς το ΔΣ, πράγμα που προδήλως εκλαμβάνεται και ως απόπειρά εκβιασμού των συμβούλων», «.. η νόμιμη εύλογη προθεσμία απάντησης των δημοσίων υπηρεσιών στην αίτηση του πολίτη είναι 50 ημέρες. Επειδή η ιδιότητα σας, ως Αντιπροέδρου του ΔΣ δεν σας παρέχει ιδιαίτερα προνόμια (!!!), από όσα δικαιώματα έχει ο απλός πολίτης, .. φρονούμε ότι τέθηκε σκοπίμως προθεσμία προς περιφρόνηση του θεσμού του Δημάρχου (!!!). Η προχειρότητα του όλου κειμένου σας ……προβάλλει ως ευθεία απειλή προς το πρόσωπό μας…(!!!)». «Σας καλούμε τέλος, από τούδε και στο εξής, να κινήστε εντός των οριζόμενων από τη νομοθεσία αλλά και κυρίως τη δεοντολογία πλαισίων (!!!)».
Ο Δήμαρχος, αντί να παραδώσει τους φακέλους αμελλητί στον Αντιπρόεδρο ΔΣ, ως όφειλε, του επιτίθεται φραστικά, επειδή, για πρώτη φορά, ύστερα από δύο έτη ύπνωσης της παράταξης ΑΚΙΒΒΒ, κλήθηκε να πράξει το αυτονόητο.
18/7/2016 : Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ, ο Δήμαρχος, καλούμενος να απαντήσει στις ερωτήσεις του Αντιπροέδρου ΔΣ Δημητρίου Κιούκη, περί αδιαφανών διαδικασιών, κατά τη διεξαγωγή των δημοπρατήσεων και όχι μόνο, προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να ξεφύγει από το θέμα.
Τα ντοκουμέντα πρέπει να αναζητηθούν, αφού ο Δήμαρχος φρόντισε το επίμαχο μέρος του video των θεμάτων της προημερησίας διάταξης να μην το ανεβάσει στο site του Δήμου, αφού τον εκθέτει ανεπανόρθωτα …
Επειδή ο Δήμαρχος επικαλέστηκε πλαστότητα της εγγυητικής επιστολής και ήδη κατατεθείσα μήνυση κατά της υπόλογης για πλαστογραφία εταιρεία «ΖΑΖΑ ΙΚΕ», τα οποία όμως έγγραφα, ουδέποτε προσκόμισε, εγώ ευλόγως, ως δικηγόρος μέρους της αντιπολίτευσης, του έθεσα από το ακροατήριο το εύλογο ερώτημα «Γιατί δεν εμφανίζετε την εγγυητική επιστολή και τη μήνυση που καταθέσατε?».
Απάντηση Δημάρχου : Η κα Κουτρουβίδη ήρθε πάλι εδώ να κάνει σόου …
Εγώ μην αντέχοντας άλλο πλέον την κοροϊδία, του ανταπάντησα :
Καλύτερα να κάνω σόου παρά να κλέβω και να εξαπατώ τους δημότες.
Ο Δήμαρχος, στο σημείο αυτό πάγωσε, η Πρόεδρος άφριζε, διέκοψε τη συνεδρίαση και ο Δήμαρχος κάλεσε, εκ νέου, την Αστυνομία της Βούλας, για να με συλλάβει !!!
Διαπραχθέντα αδίκηματα :
1. Η αναζήτηση της αλήθειας
2. Η μάχη, με κάθε κόστος, εναντίον της αδιαφάνειας και της διαφθοράς.
Τα συμπεράσματα δικά σας …
Με εκτίμηση,
Βούλα, 25 Ιουλίου 2016
Τίνα Κουτρουβίδη
Δικηγόρος Αθηνών και Παρισίων
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια