ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Την απόρριψη της έφεσης του Μιχάλη Χατζηγιάννη προτείνει η εισαγγελεία

Η εισαγγελέας Εφετών, Ευσεβία Κουρμπηκιάρη, προτείνει την απόρριψη της έφεσης του Μιχάλη Χατζηγιάννη επί του βουλεύματος με το οποίο παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προκειμένου να δικαστεί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, κατηγορία που αφορά την αποστολή εμβασμάτων ύψους 5 εκατ. ευρώ στην Κύπρο.

Με την υπ’ αριθμ. 1199/16 εισαγγελική πρόταση, εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών η έφεση του τραγουδιστή να κριθεί απαράδεκτη και να επικυρωθεί το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Σε επόμενη φάση, το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του θα αποφανθεί για το αν θα κάνει δεκτό ή όχι το αίτημα του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Το βούλευμα, για το οποίο κατέθεσε έφεση ο τραγουδιστής, ανέφερε πως «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».
«Συγκεκριμένα στον άνω τόπο και κατά το ως άνω χρονικό διάστημα υπαγόμενος φορολογικά στην αρμοδιότητα της ΔΟΥ Γλυφάδας, υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις φόρου εισοδήματος και απέκρυψε καθαρά φορολογητέα εισοδήματα, προερχόμενα από την επαγγελματική του δραστηριότητα, με σκοπό να αποφύγει την πληρωμή του αναλογούντος φόρου εισοδήματος», συνεχίζε το βούλευμα.
«Το εγκληματικό προϊόν… το απέκρυψε αναμειγνύοντάς το με άλλα νομίμως κατεχόμενα από αυτόν περιουσιακά στοιχεία, χρησιμοποιώντας το για τις εν γένει οικονομικές του δραστηριότητες και κατέχοντάς το επί μακρόν…», υπογράμμιζε ακόμα.
πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια