ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πόσο ψεύτες και αναξιόπιστοι πια;

Κάθε μέρα που περνάει η διοίκηση του Γιάννη Κωνσταντάτου κατεβαίνει ένα- ένα τα σκαλοπάτια της αναξιοπιστίας και της πολιτικής αγυρτείας.
Αυτό που συνέβη στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο δεν έχει προηγούμενο.



Από τις 11 Ιουλίου δημοσιοποιήσαμε την εκδήλωση της 20ης Ιουλίου, της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο .
Για λόγους δημοκρατικής ευαισθησίας ο Γιάννης Τσαρπαλής, θα μπορούσε να μην ορίσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ίδια ημέρα.
Ζητήσαμε να αναβάλει  τη συνεδρίαση για άλλη ημέρα. Μας διαβεβαίωσε ότι ή θα την ανέβαλε ή θα την έκανε μόνο για επείγοντα υπηρεσιακά θέματα.

Παρόλα αυτά όσα διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο ξεπερνούν την πιο αρρωστημένη φαντασία.
Κατ΄αρχήν ο Γιάννης Τσαρπαλής ενημέρωσε το σώμα για το αίτημά μας και πρότεινε να συζητηθούν τα υπηρεσιακά μόνο θέματα, συμπληρώνοντας ότι έχει μιλήσει με τον Γιάννη Κωνσταντάτο και συμφωνεί και αυτός.
Παίρνοντας όμως στη συνέχεια το λόγο ο Γιάννης Κωνσταντάτος υποστήριξε ότι κατά την άποψή του δεν υπάρχουν πολιτικά και υπηρεσιακά θέματα και πρότεινε το ακριβώς αντίθετο κάνοντας μάλιστα επίθεση στην παράταξή μας.
Ο Γιάννης Τσαρπαλής αθετώντας την προσωπική του δέσμευση, δέχτηκε να τον βγάλει ψεύτη ο Γιάννης Κωνσταντάτος (αλλά αυτό είναι πρόβλημα που αφορά τον ίδιο και όχι εμάς) προκειμένου να εκτοξευτούν για άλλη μια φορά σε βάρος της παράταξής μας απίστευτες ανακρίβειες, που αφορούν όμως τον ίδιο. Όπως:

1. Ότι εφόσον γνωρίζουμε το ετήσιο πρόγραμμα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου οφείλουμε να προσαρμόζουμε σε αυτό τις δραστηριότητές μας. Όμως σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν ορισμένη για τις 27 και όχι για τις 20 Ιουλίου. Επομένως η ευθύνη που συνέπεσε η εκδήλωσή μας με τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι δική μας αλλά του προέδρου που άλλαξε την ημερομηνία της τακτικής συνεδρίασης.
2. Ότι έχουμε ζητήσει τρεις φορές αναβολή του δημοτικού συμβουλίου. Καμία φορά δεν ζητήσαμε αναβολή με δική μας ευθύνη. Στις 22 Ιουνίου που ζητήσαμε αναβολή λόγω της εκδήλωσης για το Ελληνικό, επίσης δεν υπήρχε προγραμματισμένη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Επομένως η ευθύνη που συνέπεσε η εκδήλωσή μας με τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι δική μας αλλά του προέδρου που άλλαξε την ημερομηνία της τακτικής συνεδρίασης και δικαίως ζητήσαμε και πήραμε αναβολή.
3. Ότι στις 30 Ιουνίου δεν σεβαστήκαμε ότι ήταν άρρωστος και δεν προσήλθε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων. Από πότε η πρότασή μας για αναβολή του θέματος προκειμένου να είναι παρών και ο δήμαρχος συνιστά προσβολή του; Ο πρόεδρος εκείνη την ημέρα δεν ανέφερε τον λόγο αυτό αντίθετα στην αρχή της συνεδρίασης ενημέρωσε ότι ο δήμαρχος θα καθυστερήσει αλλά θα έρθει.


Η κατηφόρα όμως δεν σταματάει εδώ. Στη συνεδρίαση της 20ης Ιουλίου ο Γιάννης Τσαρπαλής που ευθύνεται προσωπικά ως πρόεδρος για όλα τα παραπάνω, προανήγγειλε νέους περιορισμούς στα δικαιώματα των δημοτικών παρατάξεων και συμβούλων, βάσει εγκυκλίου την οποία ισχυρίζεται ότι έλαβε από το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά δεν έχει κοινοποιήσει τουλάχιστον στην παράταξή μας. Έφτασε δε στο σημείο να απειλήσει το δημοτικό σύμβουλο Νάσο Σπυρόπουλο, ότι θα τον αποβάλει από τη συνεδρίαση και στις τρεις αποβολές θα εκπέσει της ιδιότητάς του με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης!

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια