ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Διπλό “χτύπημα” από Αλιμο με Κουτσουβά και Τριάντη

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Αλιμος, εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, ισχυροποιώντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, αφού έκανε δικούς του, τους Αντώνη Κουτσουβά και Ηλία Τριάντη.


Του Παναγιώτη Δρακόπουλου
Ο Κουτσουβάς προέρχεται από (ακόμη μία) εξαιρετική σεζόν, καθώς τερμάτισε μέσα στην τριάδα των κορυφαίων σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ με τη φανέλα της Ποροδευτικής, ενώ τις αμέσως προηγούμενες σεζόν αγωνιζόταν σε Ηλιούπολη (2014-’15) και Απόλλωνα Σμύρνης (2013-’14). Φυσικά, μιλάμε για έναν πολύπειρο αρχισκόρερ με πολλές παραστάσεις από ψηλότερες κατηγορίες, μιας και έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική με τα χρώματα του Δούκα, αλλά και στη Γ’ Εθνική επί τρία συναπτά έτη, δύο με την ΕΑΠ και ένα με τον ΠΑΟΚ Πατρών αντίστοιχα, ενώ έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον Ικαρο Νέας Σμύρνης. Ετσι, ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να προσδώσει στην περιφερειακή γραμμή του Αλίμου την απαραίτητη εμπειρία και ποιότητα, ανεβάζοντάς τον επίπεδο.
Απ’ την άλλη, ο Τριάντης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΝΕ Μεγαρίδας, με τον 22χρονο ταλαντούχο πόιντ γκαρντ να γεμίζει ακόμη περισσότερο την περιφέρεια του Αλίμου, όντας ένας εκ των οργανωτών της ομάδας των νοτίων προαστίων
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια