ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης

Το πρωί, (12 Ιουλίου) κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος δέχτηκε βίαιη επίθεση από ομάδα ανθρώπων που είχαν εισβάλει νωρίτερα σ’ αυτό για να διαμαρτυρηθούν με τον τρόπο αυτό για την επένδυση στο Ελληνικό. 


Εκτός όμως από τον Δήμαρχο, επίθεση δέχτηκε και μερίδα εργαζομένων του Δήμου οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν στο Δημαρχείο να εργαστούν.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης και καταδικάζει με έντονο τρόπο τέτοιου είδους ενέργειες. Η κάθε προσπάθεια επιβολής θέσεων και απόψεων με τη βία αποτελούν μια ακραία μορφή φασισμού και οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι το 2016 μπορούν να το πράξουν, πρέπει να τεθούν στο περιθώριο.

Τέλος, θύμα των χθεσινών γεγονότων δεν ήταν μόνο ο Δήμαρχος και οι εργαζόμενοι του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, αλλά ήταν και συνολικά ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σήμερα όλοι οι δήμαρχοι της χώρας με μια φωνή πρέπει να τα καταδικάσουμε και να δηλώσουμε ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι το έργο μας, και δεν θα ενδώσουμε σε όποια προσπάθεια εκφοβισμού επιχειρείται.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια