ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ένα μουσικό ταξίδι με φόντο τη θάλασσα υπό το φως του φεγγαριού.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος», διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση με το Στέφανο Κορκολή, την ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη και το μουσικό Βασίλη Δεφίγγο, στο Θέατρο των Οδηγών στη Βάρη.
Σκοπός  της συναυλίας ήταν η στήριξη της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών.



Ήταν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με φόντο τη θάλασσα υπό το φως του φεγγαριού και με τις μαγικές νότες του Στέφανου Κορκολή.  

Μια βραδιά με μνήμεςαπό το παρελθόν, αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία. Ο Στέφανος Κορκολής συγκινημένος είπε χαρακτηριστικά ότι «Οφείλουμε πολλά σε αυτούς που μας έφεραν στη ζωή» και ερμήνευσε την τελευταία του μουσική σύνθεση την οποία αφιέρωσε στον «Άκτιο Οδηγό» και στο ένθερμο και γοητευμένο κοινό, στη «Βεράντα της Αγάπης» όπως ονόμασε ο ίδιος το κατάμεστο «Θέατρο των Οδηγών».




Το πιάνο με ουρά ήταν προσφορά του οίκου «ΝΑΚΑΣ».
Τη συναυλία παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας καθηγητής κος Ιωάννης Καραϊτιανός, η Αντιπρόεδρος της εταιρείας καθηγήτρια κα Παναγιώτα Σουρτζή, στελέχη του Υπουργείου Υγείας, πρόεδροι και στελέχη άλλων ΜΦΗ και ΜΚΟ, η πρόεδρος του Σώματος Ελληνικού οδηγισμού κα Λένα Λεβίδη, ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου «Όμηρος», ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και χρυσός Ολυμπιονίκης κος Ιωάννης Μελισσανίδης, φίλοι και συνεργάτες του Άκτιου και της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών,  ένοικοι της ΜΦΗ «Άκτιος Οδηγός» με τους συγγενείς τους καθώς και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή.


Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο site του Άκτιου www.aktios.gr καθώς και στη σελίδα του Άκτιου στο facebook.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια