ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σουσάδικο στα νότια; Μην ψάχνεσαι...Το Koi βρίσκεται στη Γλυφάδα και σε περιμένει

Ότι η Γλυφάδα είναι όλο το χρόνο, αλλά κυρίως κάθε καλοκαίρι ένα μέρος που τα νέα μέρη σκάνε σαν τα μανιτάρια είναι γνωστό. Ότι η Λαοδίκης είναι ο δρόμος που κάθε χρόνο φιλοξενεί είτε παραλιακές εκδόσεις γνωστών καταστημάτων ή νέες προσπάθειες είναι επίσης γνωστό. Όμως είναι άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις. Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι στη Γλυφάδα και στις γύρω περιοχές ζουν σε μια άλλη διάσταση, αλλά το να βλέπεις την Λαοδίκης και την πλατεία Εσπερίδων γενικά, να σφύζει από ζωή Τρίτη βράδυ είναι κάθε φορά εντυπωσιακό.



Αυτή τη φορά την μερίδα του λέοντος την είχε το Koi Sushi Bar. Όπα. Υπήρχε Koi στην Γλυφάδα και δεν το γνώριζες; Όχι. Υπάρχει από τις 12 Ιουλίου στον αριθμό 38, όταν και ο ιδιοκτήτης Χρήστος Σουρλίγκας παρουσίασε το νέο κρίκο στην αλυσίδα των Koi με την βοήθεια της Δήμητρας Λαζαράτου και του υπόλοιπου team των The Stellars. Πρόκειται για το 10ο εστιατόριο της αλυσίδας που τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία, φέρνοντας την επανάσταση στο χώρο του street food, χάρη στη value for money φιλοσοφία που πρεσβεύει.
Στα εγκαίνια που έγιναν την περασμένη Τρίτη, έδωσαν το παρών άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και δημοσιογράφοι, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή το μαγαζί είχε γεμίσει από κόσμο που είχε έρθει για να δοκιμάσει το μενού του Koi, αν και μιλάμε για ένα brand στον χώρο της εστίασης που δεν χρειάζεται δοκιμές και συστάσεις, με τα υπόλοιπα καταστήματα, προεξάρχοντος του Συντάγματος, να έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια τους.
Όπως και το πρώτο πρώτο στο Σύνταγμα, έτσι κι αυτό στην Λαοδίκης έχει running belt (μόλις το δεύτερο της αλυσίδας), απ΄όπου περνάνε διάφορα πιάτα με διαφορετικές εκδοχές του σούσι.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικές γιαπωνέζικες γεύσεις και δροσερό σάκε, γιαπωνέζικη μπύρα κ.α. σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά που είχε δυνατά vibes και χαλαρή διάθεση, απολαμβάνοντας  την ξεχωριστή εμπειρία sushi street food που έχει κατακτήσει όλη την Αθήνα, με την Μυρτώ Δημητρίου, γνωστή καλλιτέχνιδα origami, είχε το δικό της stand στην είσοδο του μαγαζιού, προσφέροντας χειροποίητες ίριδες και πολύχρωμους γερανούς, σύμβολο καλοτυχίας στη γιαπωνέζικη κουλτούρα.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια