ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Διορίζονται στο Δημόσιο οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 1998

Χρειάστηκε να περάσουν 18 χρόνια για να αποκατασταθούν με τον διορισμό τους σε θέσεις του Δημοσίου οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 1998!


Η έκδοση των πράξεων διορισμού για τους 2.100 επιτυχόντες του διαγωνισμού είναι πια γεγονός και θα τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής και Ασύλου), Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Εισαγγελίες πρωτοδικών, πρωτοδικεία, ειρηνοδικεία, εφετεία, φυλακές κ.λπ.), Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (κεντρική υπηρεσία, ΣΕΠΕ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.λπ.) και Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία, μουσεία, Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών κ.λπ.).
Η διαδικασία διορισμού των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του 1998 δεν είχε προχωρήσει καθώς, παρότι είχαν συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια, δεν είχαν επιλέξει την ανάλογη θέση ανά εκπαιδευτική κατηγορία, με αποτέλεσμα να προηγηθούν για διορισμό άλλοι υποψήφιοι με χαμηλότερη βαθμολογία και να αποκλειστούν άλλοι που αρίστευσαν στη βαθμολογία.
Οι επιτυχόντες αλλά μη διοριστέοι προσέφυγαν στο ΣτΕ το οποίο με απόφαση της Ολομέλειας έκρινε ως αντισυνταγματική την προκήρυξη και τους όρους του διαγωνισμού που καθόριζαν ποσοστώσεις ανά εκπαιδευτική κατηγορία και δικαίωμα επιλογής μόνον μιας θέσης για τους υποψηφίους.

Παρά την απόφαση του ΣτΕ η υπόθεση διορισμού τους στο δημόσιο παρέμενε για 18 χρόνια σε εκκρεμότητα.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια