ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γ.Πιτσιλής: «Έως το τέλος της σεζόν θα έχουν γίνει τουλάχιστον 30.000 έλεγχοι σε επιχειρήσεις»

«Στη διάρκεια του καλοκαιριού επικεντρωνόμαστε σε ελέγχους που συνδέονται με τον τομέα του τουρισμού, όπως τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, οι εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, και επαγγέλματα που συνδέονται με τον τουρισμό, τονίζει ο γγ Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.


Μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα Le Temps, ο Γιώργος Πιτσιλής είπε ότι μέχρι το τέλος της θερινής περιόδου θα γίνουν τουλάχιστον 30.000 έλεγχοι από περίπου 2.100 ελεγκτές.
Ο ίδιος εξήγησε ότι ήταν δύσκολο σε ελεγκτές να επιβάλουν πρόστιμα σε καταστήματα του τομέα τους (της περιοχής τους) λόγω σχέσεων γνωριμίας που διατηρούν, καθώς πίνουν τον καφέ τους εκεί.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιούν ελέγχους σε άλλες πόλεις.
«Ζητήστε απόδειξη» είναι το μήνυμα που απευθύνει στους τουρίστες μέσω της εφημερίδας, επισημαίνοντας ότι το μέτρο του προσωρινού κλεισίματος επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν δεν έχει στόχο να κλείσει όλα τα καταστήματα στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά επικεντρώνεται στις σοβαρότερες παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια