ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα: ανοιχτοί επιστολή του Γιάννου Γραμματίδη προς τον κ. Νίκο Βρούτση

Σε ανοιχτοί επιστολή που απέστειλε ο κύριος Γιάννος Γραμματίδης προς τον Νίκο Βρούτση ζητά τη σύσταση Διαρκούς Επιτροπής  Ανταγωνιστικότητας από την Βουλή των Ελλήνων, κάτι που θα ενθάρρυνε την προσπάθεια για ανάπτυξη αλλά και ευημερία του υγιούς εμπορίου.   


Παράλληλα δε ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένος να συμβάλει δωρεάν  για το λόγω αυτό με τεχνογνωσία , αντίστοιχη της  επιτροπής  Γερουσίας των ΗΠΑ.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή  
Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με επιστολή μου ζήτησα από τον Ν. Βούτση τη σύσταση Διαρκούς Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας στη Βουλή των Ελλήνων που σκοπό θα έχει να επεξεργάζεται & να εξετάζει σχέδια ή προτάσεις νόμων σχετικών με τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, θα αποτελεί εφαλτήρα εξειδίκευσης των βουλευτών-μελών της Επιτροπής στο αντικείμενό της. Η νέα Επιτροπή θα καλεί για διαβούλευση κι άλλους επαγγελματικούς κι επιχειρηματικούς φορείς & γενικά τις παραγωγικές τάξεις έτσι ώστε η Βουλή να μπορεί να συμβάλλει στο να μετατραπούν οι οικονομικές προκλήσεις σε ευκαιρίες ανάπτυξης. Τέλος, η νέα Επιτροπή θα συνεργάζεται με τη ήδη υπάρχουσα Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής κι Εμπορίου της Βουλής. Διαβεβαίωσα δε τον Πρόεδρο της Βουλής ότι έχω ήδη εξασφαλίσει την παροχή σχετικής τεχνογνωσίας δωρεάν από την αντίστοιχη επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Η Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα δεν καυτηριάζει μόνο τα κακώς κείμενα, αλλά παράλληλα ασκεί και γόνιμη πολιτική για το συμφέρον της χώρας.


Με καλοκαιρινούς χαιρετισμούς.


Γιάννος Γραμματίδης


                NEA ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
www.neaporeia.org  |  FACEBOOK: LIKE NeaPoreia   |   TWITTER: FOLLOW NeaPoreia_org
Τ: (+30) 210 331 8162
Φιλελλήνων 26
Αθήνα 105 58

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια