ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ιδού πως κατάντησαν το διαμάντι του Ελληνικού

Εικόνες σοκ από Ελληνικό, εκεί όπου στεγάζονται εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες
Εικόνες σοκ από Ελληνικό, εκεί όπου στεγάζονται εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες. φέρνει στη δημοσιότητα το vimaonline.gr 



Ένας τεράστιος βόθρος, χιλιάδων τετραγωνικών γεμάτος βρώμικα νερά και λύματα, βρίσκεται ακριβώς κάτω από το χώρο όπου ζουν άνθρωποι και παίζουν μικρά παιδιά. Μία έκταση  5.000 τετραγωνικών μέτρων καλυμμένη με τουλάχιστον 40 πόντους βοθρολύματα, που προφανώς προέρχονται από τις ελαττωματικές εγκαταστάσεις, ενώ εκατομμύρια κουνούπια πετούν στο αέρα. 









Τελικά μετά τις αποκαλυπτικές φωτό, κινητοποιήθηκε το υπουργείο Υγείας. Με έγγραφο με την ένδειξη "ΕΠΕΙΓΟΝ" παρακαλεί τη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών που εδρεύει στην Καλλιθέα, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης να κάνει αυτοψία στο χώρο και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία και το περιβάλλον γενικότερα. 



Αυτοψία του ΚΕΕΛΠΝΟ στη "χαβούζα" μετά τον σάλο

Εξειδικευμένα κλιμάκια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), πραγματοποίησαν δύο ελέγχους αυτοψίας στον χώρο εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.
Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε περιορισμένης έκτασης συσσώρευση στάσιμων υδάτων στο ισόγειο εξαιτίας βλάβης του υδραυλικού δικτύου στο χώρο εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και εκτεταμένη συσσώρευση στάσιμων υδάτων-λυμάτων που οφείλεται σε βλάβη του αποχετευτικού συστήματος. Κατόπιν υποδείξεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως αναφέρεται, πραγματοποιήθηκε άντληση των υδάτων και καθαρισμός του χώρου όπως επιβεβαιώθηκε κατά τη διενέργεια της σημερινής δεύτερης αυτοψίας.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ συνιστά την άμεση έναρξη των εργασιών μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των βλαβών και προτείνει την κάλυψη των αναγκών του φιλοξενούμενου πληθυσμού με επαρκή αριθμό εγκαταστάσεων ατομικής υγιεινής (τουαλέτες, ντουζιέρες, νιπτήρες). «Μη εφαρμογή των συστάσεων αυτών θα εγκυμονούσε κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ και επιπρόσθετα, επισημαίνεται η ανάγκη για την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής. Για τον λόγο αυτό, ο Οργανισμός διέθεσε ενημερωτικό υλικό.

πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια