ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών στην Γλυφάδα - "Προσοχή" συστήνει η ΕΛΑΣ στους γονείς

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ ΒΑΝ ΜΕ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς το μεσημέρι της Κυριακής στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας μια μελαμψή γυναίκα και οι συνεργοί της σε ένα λευκο βαν με φιμέ τζάμια, προσπάθησαν να αρπάξουν δύο παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών.


Και θα τα κατάφερναν αν δεν επενέβανε από κοντινό σπίτι ένας πολίτης που πότιζε τον κήπο του, είδε το συμβάν και αμέσως άρχισε να φωνάζει για να αφήσουν τα παιδιά. Τελικά η απόπειρα απαγωγής απέτυχε και το λευκό βαν έφυγε με ταχύτητα, αλλά τα μικρά παιδιά άρχισαν να κυνηγούν το λευκό βαν.
Μάλιστα στην ίδια κατεύθυνση βρισκόταν και το σπίτι της θείας τους με το λευκό βαν να περνά μπροστά της, καθώς είχε βγει στον δρόμο για να τα περιμένει.
Τα παιδιά της φώναζαν από μακριά ότι αυτό είναι το βαν που επιχείρησε να τα αρπάξει, αλλά μέχρι να αντιληφθεί τι είχε γίνει το λευκό όχημα είχε εξαφανιστεί.
Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ «χτενίζουν» τις περιοχές της Γλυφάδας, της Βάρης, της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης για τους δράστες, ενώ θα χρησιμοποιεί και υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στην ΕΛ.ΑΣ., τα δύο μικρά παιδιά 9 και 12 ετών έφυγαν από το σπίτι της μητέρας τους για να πάνε σε αυτό της θείας τους λίγα στενά πιο μακριά.
Σε κάποιο στενό την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι, μια μελαμψή γυναίκα περίπου 55 ετών με μακρύ φουστάνι άρπαξε το ένα στην αγκαλιά της και αμέσως πέρασε δίπλα ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια.
Η γυναίκα επιχείρησε να το βάλει μέσα αλλά τόσο το παιδί όσο και ο αδερφός του άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπούν την γυναίκα όπως μπορούσαν.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια