ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η υγιεινή διατροφή βρήκε το στέκι της στη Βούλα

Διασχίζοντας την οδό της Βασιλέως Παύλου στην Βούλα σίγουρα θα συναντήσεις το «Περί Γης»’ και θα αναρωτηθείς τι ακριβώς μπορεί να βρεις εκεί.

Με την πρώτη ματιά φαίνεται πως πρόκειται για ένα μανάβικο με μοναδική διακόσμηση και αισθητική, πολύ καλή και φιλική εξυπηρέτηση, εφοδιασμένο με όλα τα καλά. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσεις πως πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο!
Το «Περί Γης» είναι ένα μανάβικο διαφορετικό από τα άλλα! Στο μπαρ που έχει ακριβώς μπροστά στην είσοδο μπορείς να πιεις τον καφέ ή τον χυμό σου, να δοκιμάσεις μερικά από τα πρωτότυπα smoothies ή να φτιάξεις το δικό σου με τα προϊόντα της αρεσκείας σου, είτε, επίσης, να αγοράσεις τις home-made σαλάτες που έχει.
Σίγουρα πάντως έχεις να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από το να προμηθευτείς φρούτα και λαχανικά για το σπίτι, τα οποία αν δοκιμάσεις είναι σίγουρο πως θα ξαναπάς και θα ξαναπάς….
Έπειτα, η καλή ποιότητα των προϊόντων πηγάζει από το γεγονός του ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα που υπάρχουν στο μαγαζί είναι παραγωγής του ιδιοκτήτη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του εργάζονται με μεράκι και επιδιώκουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τέλος, στο «Περί Γης» θα βρεις όλων των ειδών τα φρούτα και τα λαχανικά και σίγουρα όχι μόνο τα προϊόντα που θα βρεις σε ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής. Οι πάγκοι είναι εφοδιασμένοι τόσο με απλά καθημερινά προϊόντα -βιολογικά και μη- όσο και με σπάνια τροπικά φρούτα, ιδανικά για να μια κυριακάτικη σπέσιαλ φρουτοσαλάτα!
Γενικά το «Περί Γης» πρόκειται για κάτι καινούργιο, μια κατηγορία από μόνο του, κάτι που δεν έχεις ξανασυναντήσει και σίγουρα αξίζει να γνωρίσεις!
Μπορείς να βρεις περισσότερα για το ‘’Περί Γης’’ στη σελίδα του μαγαζιού στο facebook.
http://3vita.gr/

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ. GR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια