ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καλοκαίρι και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, κανονικά στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.



Ο Αύγουστος εκτός από τον μήνα Παναγίας είναι και ο μήνας κυρίως των διακοπών. Σε αυτά τα πλαίσια αρκετές Μητροπόλεις κλείνουν τα Γραφεία τους για λίγες μέρες και μερικές από αυτές, αφήνουν συνήθως μόνο το Γραφείο Γάμων σε λειτουργία. 



Ακόμη και τα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου κλείνουν και το Συνοδικό Μέγαρο μένει πολλές φορές  με προσωπικό ασφαλείας.
       Στη Μητρόπολη Γλυφάδας αν και αστική και παραλιακή Μητρόπολη, δεν συμβαίνει το ίδιο από την αρχή της ίδρυσής της. Από το 2002 που υπάρχει ως Μητρόπολη, τα Γραφεία λειτουργούν κανονικά  και ο Μητροπολίτης βρίσκεται στο Γραφείο, δέχεται κόσμο και διεκπεραιώνει τις απαραίτητες υποθέσεις.
       Την  Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 μεταξύ άλλων ο Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος,  στο Γραφείο του Μητροπολίτου, δέχτηκε και μια οικογένεια από το Πανόραμα της Βούλας, με τον μικρό τους γιο Νικόλα, οι οποίοι έφεραν ρούχα για την Κοινωνική Υπηρεσία "ΦΩΛΙΑ ΕΛΠΙΔΟΣ" της Μητροπόλεως και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετά λεπτά της ώρας, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, έδωσε πολλές ευλογίες στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον μικρό Νικόλαο, μεταξύ αυτών και το "χρυσό" μετάλλιο του Αθλητικού Οργανισμού "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ" της Μητροπόλεως.
     Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, η οικογένεια είχε ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη, να συναντήσει τον Υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αντώνιο Χρήστου, ο οποίος είναι και ο Ιερέας που όταν υπηρετούσε στον Άγιο Νεκτάριο Πανοράματος Βούλας, είχε βαπτίσει τον μικρό Νικόλαο.



                                              Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια