ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην Ρένα Δούρου για την διαχείριση των απορριμάτων στην Περιφέρεια Αττικής

Αναφορικά με τη διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική, ο Τομέας Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


«Η καλοκαιρινή πρωτοβουλία της Περιφερειάρχου Αττικής να μεταφέρει αρμοδιότητες του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. στην Περιφέρεια αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα της μέχρι σήμερα ακολουθούμενης πολιτικής της.
Ο Τομέας Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με αφορμή τον έντονο σχετικό διάλογο που διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες, υπενθυμίζει στους πολίτες της Αττικής το «έργο» της κας Δούρου στη διαχείριση των απορριμμάτων.
Και για να ακριβολογούμε, επειδή «έργο» δεν υπάρχει, υπενθυμίζει την τακτική που εδώ και δύο χρόνια ακολουθεί η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής. Αντί της πλήρους ανατροπής του προηγούμενου σχεδιασμού, όπως έλεγαν τα συνθήματα της προεκλογικής εκστρατείας, ανατράπηκε η … προεκλογική ρητορεία. Ίσως ήταν και αυτή μια ακόμη αυταπάτη, ότι αλλιώς μαζεύονται από (δήθεν) αριστερούς τα σκουπίδια.
Βλέπουμε όμως μια ανεκδιήγητη αδράνεια εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής, μια πολύμηνη κωλυσιεργία, συνδυαζόμενη με επιμέρους σπασμωδικές κινήσεις, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο. Η εξέλιξη των σχετικών έργων καρκινοβατεί, τα προβλήματα σχετικά με τη διαχείριση απορριμμάτων διογκώνονται όσο περνά ο καιρός. Και ενώ οι επιπτώσεις της αδράνειας για τους κατοίκους και το περιβάλλον της Αττικής, κινδυνεύουν να γίνουν αισθητές με τρόπο οδυνηρό, η Περιφερειακή Αρχή αναλώνεται σε θεσμικές αλχημείες.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κρούει, για μια ακόμη φορά, τον κώδωνα του κινδύνου, πριν οι συνθήκες καταστούν πλέον μη αναστρέψιμες».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια