ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έρχεται το 1ο Glyfada 3 on 3 International Tournament!

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!
Με τη φιλοδοξία να προκαλέσει το ενδιαφέρον της νεολαίας για τον αθλητισμό, με στόχο να προσφέρει διασκέδαση στους κατοίκους της πόλης και όχι μόνο, και με την ελπίδα να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για τα άτομα με αναπηρία ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας που χαϊδεύει τη Γλυφάδα και αποτελεί σήμα κατατεθέν της Ελλάδας, ένα μοναδικό μπασκετικό πάρτι! 



Το 1ο Glyfada 3 on 3 International Tournament! 

Στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, ένα από τα πιο ωραία και ειδυλλιακά σημεία της πόλης, ο Δήμος Γλυφάδας και ο Τομέας Αθλητισμού και Αθλητικών εγκαταστάσεων, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), του Συνδέσμου Έλληνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), διοργανώνει το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου τουρνουά «3 on 3», διαγωνισμούς αλλά και αγώνες «Baskin», το οποίο ο Δήμος Γλυφάδας θέλει να συστήσει στο ευρύ κοινό και προσδοκά να βοηθήσει στην προβολή και διάδοση του σχεδιάζοντας ένα πρωτοποριακό event, στο οποίο θα συμμετάσχουν ομάδες ΑμεΑ, επαγγελματίες μπασκετμπολίστες αλλά και Ολυμπιονίκες! 

Ύστερα από την περσινή εμπειρία του «3 on 3» που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς έλαβαν μέρος περισσότερα από 1.000 παιδιά, ο Δήμος Γλυφάδας έχει το όραμα να διοργανώσει ένα πραγματικό μπασκετικό πάρτι, που θα γίνει θεσμός και να αποτελέσει πόλο έλξης για την πόλη αλλά και τις ομορφιές της χώρας μας. 

Ελάτε λοιπόν να αγωνιστείτε, να διασκεδάσετε και να παρακολουθήσετε ένα αθλητικό φεστιβάλ, που θα περιλαμβάνει αγώνες «3 on 3», αγώνες Baskin, διαγωνισμούς τριπόντων και δεξιοτήτων. Στο τουρνουά οι ομάδες που θα διαγωνιστούν θα χωριστούν σε οκτώ κατηγορίες με τους νικητές κάθε μίας εξ αυτών να αντιμετωπίζουν στην πανηγυρική λήξη του τουρνουά ομάδες επαγγελματιών μπασκετμπολιστών. Άλλοι καταξιωμένοι μπασκετμπολίστες, μαζί με Ολυμπιονίκες του Ρίο θα αγωνιστούν με καροτσάκι σε αγώνα Baskin, με τη συμμετοχή του Α.Σ «Αρίων» Χανίων που έχει σημαντικές διεθνείς επιτυχίες, ενώ επίσης θα γίνουν διαγωνισμοί τριπόντων και δεξιοτήτων που θα συμμετάσχουν πρωταγωνιστές του αθλήματος! 

Στο site του τουρνουά, glyfada3on3.gr, θα βρείτε φόρμα εγγραφών για να δηλώσετε συμμετοχή, φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε, αλλά θα πληροφορηθείτε και τα ονόματα των super star του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα συμμετάσχουν στο συναρπαστικό event, το οποίο θα διεξαχθεί με ένα πραγματικά μαγευτικό φόντο! 

Μείνετε συντονισμένοι, φορέστε τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια σας, προετοιμαστείτε και σας περιμένουμε. Το ραντεβού μας είναι 1 και 2 Οκτωβρίου στη 3η Μαρίνα Γλυφάδας.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια