ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο τσαμπουκάς δεν είναι Δείγμα δημοκρατίας κύριε Δημήτρη Αγγελάτο

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με επιστολή  που εστάλει ενυπόγραφη στην εφημερίδα μας  κατηγορεί  τον κύριο Αγγελάτο για  κατάχρηση εξουσίας σε εν γένει φραστικό και όχι μόνο επίπεδο μέσα σε δημόσιο χώρο
Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή



Τα γεγονότα
Εχθές το απόγευμα, 8 η ώρα, πήγαμε στο  1 Γυμνάσιο Γλυφάδας, στο γήπεδο του στοίβου για να τρέξουμε. Εκεί και καθώς έτρεχαν αρκετοί ενήλικες, ο Κύριος Αγγελάτος (μέχρι τότε ,άγνωστος σε εμάς) πλησιάζει το συντροφό μου, Κώνσταντίνο Αυγέρο και με επιθετικό ύφος του λέει να σταματήσει να τρέχει γιατί ή ώρα του κοινού αρχίζει στις 20.15. Στην προσπάθεια του πρώτου να ρωτήσει για ποιό λόγο ο εν λόγω κύριος μίλησε με τέτοιο τρόπο, ο κύριος Αγγελάτος είχε ακόμη πιο επιθετική συμπεριφορά χρησιμοποιώντας  χαρακτηρισμούς όπως καραγκιόζη και βλάκα , με αποκορύφωμα να θέλει να αφήσει κατα μέρους τα πράγματα που είχε μαζί του και να πιαστεί στα χέρια(!).
Αν και χρόνια πριν έτρεχα στο συγκεκριμένο γήπεδο (ήταν εκεί το σχολείο μου) και πρόσφατα είχα γραφτεί στο Γυμναστικό Σύλλογο Γλυφάδας, αγνοούσα οτι οι ενήλικες μπορούμε να τρέχουμε μετά τις 20.15. Αυτό για να μην υπάρξει σύγκρουση και τραυματισμός των μικρών παιδιών που αθλούνται. Χωρίς να είναι δικαιολογία, δεν ήμασταν οι μόνοι και φυσικότατα δε θα είχαμε κανένα πρόβλημα να σταματήσουμε την προπόνηση, εφόσων ήταν λάθος μας.
Καταγγέλουμε.
Ομολογώ πως είναι η πρώτη φορά που είμαι μάρτυρας τέτοιου είδους κακοποιητικής συμπεριφοράς. Όταν ρώτησα για την ταυτότητα του κυρίου και μου είπαν ότι είναι δημοτικός σύμβουλος, αισθάνθηκα απογοήτευση, θυμό και οτι στην ίδια μου την πόλη , η ίδια η δημοτική αρχή με κακοποιεί σαν πολίτη, ζητώντας μάλιστα να λύσουμε τις διαφορές μας ...στα χέρια!!
Φυσικά θα ήταν άδικο να κατηγορήσω εν γένει την παράταξη στην οποία ανήκει και για να προλάβω όσους θα σκεφτούν ότι είμαστε εγκάθετοι και άλλα τέτοια συναφή να πω ότι ο σύντροφός μου είναι δημότης Καλλιθέας και ποσώς τον ενδιαφέρει τι γίνεται στο δήμο Γλυφάδας κι εγώ αν και προέρχομαι από πολιτική οικογένεια της Γλυφάδας, είμαι μόλις ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα μετα από πολύχρονη διαμονή μου στο εξωτερικό και ούτε ξέρω , καλώς ή κακώς, ποιοι άνθρωποι απαρτίζουν τη δημοτική αρχή.
Τόσο εγώ όσο και ο σύντροφός μου, καταδικάζουμε την κακοποιητική συμπεριφορά του Κυρίου Αγγελάτου. Ως μέλλουσα μητέρα και ο σύντροφος μου ως ήδη πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες όπως κάθε νοήμων γονιός και  καταδικάζουμε τη συμπεριφορά ενός ενήλικα ο οποιος γίνεται επιθετικός και προκλητικός μπροστά σε πλήθος παιδιών , ένα από αυτά και το δικό του .Όχι μόνο δε θέλουμε τέτοια παραδείγματα κοινωνικής και συναισθηματικής αγωγής αλλά στόχος μας είναι να μαθαίνουμε στα παιδιά μας  πώς να προστατεύονται και να τα αποφεύγουν  (όπως το bullying).
Ως πολίτες, καταδικάζουμε όποιον άνθρωπο εκλέγεται για να προστατέψει το δικιο και τελικά καταχράζεται, στην προκειμένη με τη συμπεριφορά του, την εξουσία. Η αρχή θα πρέπει να δίνει το παράδειγμα.

Ζητούμε από το δήμαρχο Γλυφάδας να λάβει σοβαρά υπόψιν αυτή την επιστολή γιατί , εκτός των άλλων, καταλαβαίνουμε ότι το έργο του δήμου είναι δύσκολο και χρειάζονται άνθρωποι που να έχουν , τουλάχιστον την ψυχολογία να αντιμετωπίσουν τα οποια προβλήματα με αποφασιστικότητα αλλα και ψυχραιμία.  Ειδικά στις δύσκολες μέρες μας, όλοι έχουμε προβλήματα αλλά η λύση δεν είναι τα ξεσπάσματα θυμού σε αγνώστους ειδικά όταν έχεις εξουσία. Είναι άκρως επικίνδυνο.
Παρακάτω κοινοποιούμε το email για οποιαδήποτε επικοινωνία: nakarantzia@yahoo.com
Αθανασία Καραντζιά- Κωνσταντίνος  Αυγέρος

14/9/2016

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια