ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παραλαβή σχολικών ειδών από το Κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ Αργυρούπολης

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016  έγινε παράδοση μιας σημαντικής ποσότητας καινούργιων σχολικών ειδών από το τοπικό κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ Αργυρούπολης στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Tα σχολικά είδη παρέλαβε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Ειρήνη Στελλάκη  στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας.


Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας συγκέντρωσης σχολικών ειδών που συνδιοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία ,το Γραφείο Παιδείας και τα τοπικά συμβούλια της Αργυρούπολης και του Ελληνικού προκειμένου να διευκολυνθούν δεκάδες μαθητές της πόλης μας, οι γονείς των οποίων αδυνατούν να αγοράσουν καθώς αντιμετωπίζουν διαπιστωμένα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.
Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ και ειδικότερα το τοπικό κατάστημα Αργυρούπολης για την άμεση και ουσιαστική προσφορά τους. Άλλωστε τα παιδικά χαμόγελα που εξασφαλίστηκαν χάρη στην συμβολή σας είναι πραγματικά πολύτιμα.
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια