ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως και 20 Σεπτεμβρίου 2016Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η αίτηση είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά ΕΔΩ.



Ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων «Mellon» είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης επαγγελματικών δεξιοτήτων που παρέχεται απολύτως δωρεάν ως μια ευρηματική κοινωνική δράση με στόχο την ένταξη και παραμονή περισσότερων ανθρώπων στην αγορά εργασίας, με προτεραιότητα τους ανέργους για να επιτύχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σχήμα ολιστικής επιτάχυνσης επαγγελματικών δεξιοτήτων που «απαντά» στην προοπτική επαγγελματικής διεξόδου, και, κυρίως, στις επιτακτικά επίκαιρες ανάγκες ανθρώπων που βάλλονται από την ανεργία, την περιθωριοποίηση και τη φτώχεια. Η πρωτοβουλία χρηματοδοτείται 100% με ιδιωτικούς πόρους και υλοποιείται από την Κοιν.Σ.Επ. knowlένα δυναμικό συμμετοχικό δίκτυο που διευρύνει τα όρια και τους τρόπους απόκτησης γνώσης, προσφέρει καινοτόμες μαθησιακές διαδικασίες, και αποτελεί σημείο αναφοράς ορθών πρακτικών.
Σε μόλις 9 μήνες από την έναρξη του προγράμματος, 40% των συμμετεχόντων του Α’ Εντατικού Κύκλου (Δήμος Αχαρνών) και 37% του Β’ Κύκλου (Δήμος Ασπροπύργου) έχουν βρει θέση εργασίας αντίστοιχη του επαγγελματικού τους στόχου. Επίσης έχουν υλοποιηθεί δωρεάν 830 διδακτικές ώρες συμβουλευτικής και έχουν εκπαιδευτεί μέσω των ανοιχτών σεμιναρίων επαγγελματικών δεξιοτήτων 1.321 άνθρωποι.
Το πρόγραμμα αναγνωρίστηκε για την ουσιαστική συμβολή του στην καταπολέμηση της ανεργίας μετιμητική βράβευση από το θεσμό των Education Business Awards 2016 ενώ επιλέχθηκε καιπαρουσιάζεται ως καλή πρακτική στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα του I-LINC, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και της επιχειρηματικότητας. Στο ίδιο πλαίσιο διεκδικεί τοTelecentre Europe Best Practice Aaward 2016.

Περισσότερες πληροφορίες:
Γιούλα Παπατσώρη
Τηλ. (+30) 210 83 128 68 



Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων
Μια πρωτοβουλία της Κοιν.Σ.Επ knowl για την Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 

c/o the downtown cluster
Acharnon 335, 11145 Athens, Greece
tel. +30 210 8312868



Ο τρόπος διαχείρισης προσωπικών δεδομένων από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl είναι σύμφωνος με το άρθρο 11 του ν. 3471/2006. Η παρούσα επικοινωνία γίνεται καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποσκοπεί την απευθείας πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών. Κοιν.Σ.Επ. knowl σας εγγυάται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο κ.α.) δεν θα γνωστοποιηθούν ή πωληθούν προς τρίτους, εκτός της περίπτωσης στην οποία η εταιρεία επιτάσσεται να παρέχει προσωπικά στοιχεία λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl: Αχαρνών 335, Αθήνα – 210 83 12 868 – info@mellon-accelerator.eu  



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια