ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έπεσε η αυλαία στη Γλυφάδα

Με έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στο tie break του καθοριστικού σετ, ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αιξωνή, το 2ο INTERSPORT Tennis Open για το 2016! 



Μετά από δύο εβδομάδες γεμάτες τένις, έπεσε η αυλαία στο τουρνουά της κορυφαίας αλυσίδας αθλητικών ειδών, INTERSPORT που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά στον φιλόξενο Όμιλο της Γλυφάδας.

Οι φίλοι του τένις είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά το οποίο έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό τενιστικό χάρτη.

Το INTERSPORT Tennis Open της Γλυφάδας, είχε συγκλονιστικό τέλος αφού Βοϊνέα και Πέτρος Τσιτσιπάς χάρισαν έναν συναρπαστικό τελικό, με τελικό θριαμβευτή τον πρώτο!

Ο Βοϊνέα επικράτησε 6-2, 4-6, 7-6(5) του νεαρού συναθλητή του και κατέκτησε τον τίτλο στη μικρή κατηγορία των ανδρών, δείχνοντας μεγαλύτερη ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές του τελικού.

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Γιώργου Φασουλά στην κατηγορία 30+ καθώς η απουσία του Γιώργου Χιριστανίδη, λόγω τραυματισμού στη μέση, άνοιξε διάπλατα το δρόμο στον οικοδεσπότη για έναν ακόμη τίτλο. Ο Φασουλάς κέρδισε τον Φραγκίσκο Σελεπέ στον τελικό.

Σπύρου και Μπαρούτας κατέκτησαν εύκολα τον τίτλο στο διπλό ανδρών.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας την Κυριακή και απόλαυσε την τελετή λήξης, με τις απονομές στους νικητές, την κλήρωση των δώρων και την καθιερωμένη δεξίωση.

Το INTERSPORT Tennis Open ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για το τελευταίο τουρνουά της σεζόν, 13-23 Οκτωβρίου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Tα τελικά ταμπλό -> http://bit.ly/2c67tfW


πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια