ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης οργανώνει Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους δημότες-μαθητές των Σχολείων του Δήμου  μας, που επιθυμούν  την ενισχυτικήΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία, για την κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης και την άνοδο της επίδοσής τους.



Το Κοινωνικό φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και μαθήτριες της Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου και Α’ και Β’ Λυκείου.
Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν κατά ειδικότητα εθελοντές πτυχιούχοι και τελειόφοιτοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών Τμημάτων Πανεπιστημίων.
Οι γονείς/κηδεμόνες του Δήμου μας, που επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση.γονέα/κηδεμόνα. Η αίτηση μπορεί να διαβιβαστεί στο Τμήμα Παιδείας μέσω των σχολικών μονάδων , είτε ηλεκτρονικά ή  μέσω φαξ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.  Τέλος μπορείτε να την υποβάλετε αυτοπροσώπως στο τμήμα Παιδείας .
Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θεοδώρου Κυριακή και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Νικοθόδης.
Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, υγεία και καλή πρόοδο.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια