ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παπαρίζου-Μαυρίδης: Η «μάχη» τους για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα δεν έχει τέλος

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης, μπορεί να έχουν χωρίσει και ο καθένας να έχει πάρει τον δικό του δρόμο, όμως έζησαν μαζί 12 χρόνια και η κόντρα τους για την κοινή περιουσία συνεχίζεται.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι συνεχίζεται με αφορμή το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τμ, που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ.
Σε αυτό το σπίτι εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης, με την Έλενα Παπαρίζου να ζητά με εξώδικό της να αποχωρήσει από το σπίτι, ώστε να πουληθεί και να πάρει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί. Το εξώδικο απεστάλη στις 4 Ιουλίου στον Τόνυ Μαυρίδη και ζητούσε από τον μάνατζερ να φύγει από το σπίτι, ώστε αυτό να πουληθεί.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, αναφέρουν πως οι δυο πληρεξούσιοι δικηγόροι συναντήθηκαν στα τέλη Ιούλη στο Κολωνάκι και προσπάθησαν να βρουν λύση.Αν η υπόθεση όμως, δεν επιλυθεί εξωδικαστικά δεν αποκλείεται οι δυο τους να έρθουν αντιμέτωποι στα δικαστήρια.  

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια