ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο δείπνος του Αραβίδη

Ο Χρήστος Αραβίδης έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ μέσα σε οικογενειακό κλίμα. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + VIDEO)
Στις οικογένειες υπάρχουν και εντάσεις, υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Αυτές όμως, λύνονται γύρω από ένα τραπέζι. Αυτόν τον τρόπο επέλεξε ο Χρήστος Αραβίδης για να βάλει τελεία και παύλα, σ' όλα όσα έγιναν από την περασμένη Κυριακή το βράδυ και την αινιγματική ανάρτηση. Σε ένα θέμα που έληξε και το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ έκανε το τραπέζι σ' όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε κεντρικό εστιατόριο της Γλυφάδας και δεν έλειψε κανείς.
Ούτε ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του, ούτε ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ούτε ο τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (που πήγε από τους πρώτους), ούτε ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ούτε ο τιμ μάνατζερ Βασίλης Δημητριάδης μαζί με τον συνεργάτη του Βαγγέλη Γιαννίση.
Φυσικά δεν έλειψε κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα, πλην του εγχειρισμένου στη μύτη, Πέτρο Μάνταλο, που μνημονεύτηκε απ' όλους, ουκ ολίγες φορές. Τελευταίος στο τραπέζι έφτασε ο Λέσκοτ, που ταλαιπωρήθηκε να παρκάρει στην Γλυφάδα, αλλά σαν τζέντλεμαν, μπήκε στο μαγαζί και χαιρέτησε πρώτο και δια χειραψίας τον οικοδεσπότη Αραβίδη.
Χαμογελαστός έφτασε στο μαγαζί ο Τιμούρ Κετσπάγια
Τσικρίνσκι και Αλμέιδα τα λένε υπό το βλέμμα του Πατίτο.
Μια αμφιθεατρική άποψη του τραπεζιού.
Δείτε πλάνα από την άφιξη των ποδοσφαιριστών και από τα πρώτα πηγαδάκια.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια