ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Αντώνης Φώτσης ανυπομονεί για το Glyfada 3on3 International Tournament

Το 1ο διεθνές τουρνουά 3on3, που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα, πλησιάζει (1-2/10) και στην Μαρίνα Γλυφάδας θα βρίσκεται και ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού, Αντώνης Φώτσης, που ανυπομονεί να ξεκινήσει η διοργάνωση.


Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Γλυφάδα 3on3 International tournament άρχισε και ήδη σημειώνεται βομβαρδισμός από συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Το μπασκετικό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί, 1 και 2 Οκτωβρίου, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, θα προσφέρει χαρά και διασκέδαση σε όσους λάβουν μέρος αλλά και όσους το παρακολουθήσουν είτε από τις εξέδρες των γηπέδων, είτε από την τηλεόραση, χάρη στην τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.


Μαζί με την αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαίο αθλητικό και πολιτιστικό event που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας και η Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση (ΚΑΠΠΑ) του Δήμου, άρχισαν να επιβεβαιώνονται και οι συμμετοχές των μεγάλων καλεσμένων.
Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Αντώνης Φώτσης, τρις πρωταθλητής Euroleague και κάτοχος ενός EuroCup, εννέα πρωταθλημάτων και πέντε Κυπέλλων Ελλάδας, ενός πρωταθλήματος Ισπανίας, ενός χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ 2005 και ενός αργυρού στο Μουντομπάσκετ 2006, θα δώσει το παρών και θα αγωνιστεί, μαζί με άλλους πρωταγωνιστές του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, στο φινάλε του τουρνουά.
«Όλοι αρχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ για την αγάπη μας για το άθλημα και κάνοντας όνειρα για το μέλλον μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιδιά που τώρα αρχίζουν να παίζουν μπάσκετ και παίρνουμε μεγάλη δόση χαράς κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά τους. Εισπράττουμε τη χαρά που νιώθουν και γίνεται και δική μας χαρά» εξηγεί ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θέλει να διασκεδάσει παίζοντας μπάσκετ, όπως έκανε -αλλά και εξακολουθεί να κάνει τα καλοκαίρια- με τους φίλους του στα ανοικτά των Ιλισίων.
«Όταν μου έγινε η πρόσκληση, ουσιαστικά την αποδέχτηκα αμέσως. Απλά ήθελα, όπως όλοι οι παίκτες που αγωνιζόμαστε, να δω το πρόγραμμα της ομάδας μου, του Παναθηναϊκού Superfoods, ώστε να επιβεβαιώσω τη συμμετοχή μου. Το μέρος είναι ιδανικό για street-basketball, οπότε και οι αγώνες 3on3 που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας θα διεξαχθούν σε πανέμορφο περιβάλλον. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί, θα παρακολουθήσει ωραίο μπάσκετ από παιδιά που μπορεί στο μέλλον να πρωταγωνιστήσουν, αλλά και θα ενθουσιαστεί από την προσπάθεια των παικτών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα Baskin, που όπως ενημερώθηκα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να βρεθούμε στη Γλυφάδα. Σας περιμένω να διασκεδάσουμε και να αθληθούμε παρέα», είπε ακόμη ο Αντώνης Φώτσης, ο πρώτος από τους καλεσμένους που μίλησε για τη συμμετοχή του στο Glyfada 3on3 international tournament.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια