ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης - 120 έργα με επίκεντρο τον άνθρωπο

Εκατόν είκοσι έργα μέσα σε διάστημα δύο χρόνων. Αυτός είναι ο απολογισμός της διοίκησης Κωνσταντάτου στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης που παρουσιάστηκε χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο 'Μίκης Θεοδωράκης', το οποίο αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρό για να χωρέσει τους παριστάμενους που κυριολεκτικά πλημμύρισαν εκτός από την αίθουσα, το φουαγιέ και το χώρο έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο.





Πλαισιωμένος από τη δημοτική του ομάδα, ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος χθες, παρουσία πολλών επισήμων παρουσίασε το έργο της διετίας, που πέρασε που είχε ένα και μόνο στόχο. Τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του. 

Μετά από την προβολή ενός ενημερωτικού βίντεο όπου προβλήθηκαν εν συντομία τα έργα που έγιναν στην πόλη, ο δήμαρχος απευθυνόμενος στους συνδημότες του μίλησε ειδικότερα γι αυτά.
'Παραλάβαμε' είπε, 'μια πόλη ρημαγμένη, εγκαταλελειμμένη, με πολλά προβλήματα. Μέσα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον της πατρίδας μας, κληθήκαμε να την αλλάξουμε, να κάνουμε έργο. Καταφέραμε  αυτά τα δύο χρόνια από την αρχή της θητείας μας να κάνουμε 120 έργα.

Καταγράψαμε τα προβλήματα στο Δήμο μας, συντάξαμε μελέτες, τις υποβάλλαμε στους αρμόδιους φορείς και πήραμε σημαντικά κονδύλια για τα σχολεία μας για την ανακατασκευή των οδοστρομάτων, την ανακατασκευή των πεζοδρομίων, για τη στήριξη των κοινωνικών μας δομών, για την ανακαίνιση των παιδικών μας χαρών και συνεχίζουμε. Με πολλά προβλήματα, αλλά παράλληλα με πολύ όρεξη, με όραμα και πάντα έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπo'.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως το διετές έργο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας τόσο της δημοτικής του ομάδας όσο και των υπαλλήλων των υπηρεσιών, τους οποίους και ευχαρίστησε. Απευθυνόμενος δε στους συνδημότες του τους ζήτησε να είναι και οι ίδιοι αρωγοί στο έργο της διοίκησης βοηθώντας με τις υποδείξεις και παρατηρήσεις τους.

Ο κ. Κωνσταντάτος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα οικονομικά του Δήμου τα οποία για πρώτη φορά, όπως είπε, δεν είναι στο 'κόκκινο'. 'Για πρώτη φορά' ανέφερε' το δημοτικό μας ταμείο έχει 980.000 ευρώ περίσσευμα κι αυτό είναι απόδειξη πως παρά τα χρήματα που πληρώσαμε για υποθέσεις του παρελθόντος, κάνουμε χρηστή διοίκηση και διαχείριση των χρημάτων του Δήμου'.  Παράλληλα σημείωσε ότι το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου από τις 600.000 ευρώ, που το παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση, φέτος εκτοξεύτηκε στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ του χρόνου σχεδιάζεται να φτάσει στα 10 εκάτ. ευρώ.
Σημαντική αναφορά έκανε στο επενδυτικό έργο του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού. Παρόντος του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα αναφέρθηκε στις αντιδράσεις όσων αντιστρατεύονται την επένδυση και τόνισε πως το έργο αυτό θ' αλλάξει την περιοχή και θα αναβαθμίσει τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, ο οποίος θα πάψει πλέον να αποτελεί το φτωχό συγγενή στα νότια προάστια.

'Κερδήθηκε μια μεγάλη μάχη για το Ελληνικό με την κύρωση της επένδυσης από τη Βουλή' είπε,'αλλά ο πόλεμος τώρα αρχίζει, αφού υπάρχουν πολλά πράγματα που διεκδικούμε για το δήμο μας'.

Ο κ. Κωνσταντάτος εξήρε το ρόλο του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα τονίζοντας πως αν δεν ήταν εκείνος, ίσως και να μην προχωρούσε η επένδυση.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης έκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας τους εκατοντάδες συνδημότες του που παρέστησαν το βράδυ του Σαββάτου στον απολογισμό του έργου των δύο χρόνων της διοίκησής τους και υποσχέθηκε πως έτσι θα λειτουργήσουν και το επόμενο διάστημα, έχοντας πάντα κατά νου τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Τον απολογισμό της διοίκησης Κωνσταντάτου τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, Άννα Καραμανλή ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι πρώην Δήμαρχοι Τάκης Ευσταθιάδης, Νάκης Εφραιμίδης, Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας Άννυ Καυκά, Γιάννης Τζούβελης, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, o δημοτικός σύμβουλος Αλίμου Δημήτρης Γιαννακόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι κ. ά.   




View post on imgur.com





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια