ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου του 1940, στην Κατηχητική Σύναξη του ΚΑΑΠ Βούλας.

Τη Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 στις 6.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση της Κατηχητικής Συνάξεως για φέτος που λειτουργεί εντός του ΚΑΑΠ Βούλας, για τα παιδιά που ζουν εκεί.









Πριν ξεκινήσει επίσημα το μάθημα, στο προαύλιο του Ιδρύματος συγκεντρωθήκαμε από τους θαλάμους και  αναφερθήκαμε τους πεσόντες ήρωες που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.


 Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ψάλθηκε από όλους ο Εθνικός Ύμνος. Ακολούθησε, όπως κάθε χρόνο η παρέλαση με χαρά και καμάρι, όπου παρελάσαμε για αρκετή ώρα στους χώρους του Ιδρύματος, αλλάζοντας σε τακτά διαστήματα τους σημαιοφόρους, ώστε να κρατήσουν την Ελληνική Σημαία όλα τα παιδιά.


Μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική μας επέτειο, περάσαμε στην αίθουσα όπου ο Υπεύθυνος Ιερέας του Ιδρύματος π. Αντώνιος Χρήστου ανέπτυξε το μάθημα της  ημέρας για το πρόσωπο της Παναγίας μας, τον σπουδαίο ρόλο που έπαιξε στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας της σαρκώσεως Του Κυρίου μας, καθώς και για την ευεργετική της προστασία στο έθνος μας και σε κάθε άνθρωπο που την επικαλείται με πίστη.


Μετά οι Κατηχητές Μιχάλης Παπαργύρης και Σπυρίδων Χορμοβίτης έπαιξαν ένα μικρό θεατρικό με θέμα την προσευχή.  Μετά το τέλος του θεατρικού,  παίξαμε το παιχνίδι των κλειδιών και ολοκληρώσαμε την συνάντηση με κέρασμα σε όλα τα παιδιά, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την  πρώτη Παρασκευή του Νοεμβρίου.   


   Εκ της Κατηχητικής Συνάξεως του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια