ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Παναττική συγκέντρωση του Ελληνικού Οδηγισμού στη Γλυφάδα

Στις 12 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο διασχολικό κέντρο της Γλυφάδας με την ευγενική χορηγία του Δημάρχου κ. Γ. Παπανικολάου, η 6η Παναττική συγκέντρωση των Ομάδων Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού την οποία οργάνωσε η Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος της Γλυφάδας συγκεντρώνοντας 175 Οδηγικά στελέχη από όλη την Αττική. 






Σκοπός της συνάντησης ήταν να συνυπάρξουν παλαιά μέλη του Οδηγισμού από όλη την Αττική, να θυμηθούν ωραίες στιγμές που έζησαν στο παρελθόν είτε ως στελέχη, είτε ως κατασκηνώτριες, είτε ως απλοί Οδηγοί. 
Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, χαιρέτισε την 6η Παναττική Συνάντηση των Ομάδων Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.  

Ο ελληνικός Οδηγισμός είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εθελοντικής βάσης, που σκοπό έχει την προσωπική ανάπτυξη των παιδιών και την προσαρμογή τους στο κοινωνικό περιβάλλον και στο πνεύμα αλληλεγγύης και φιλίας. Αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι από τις τάξεις του Οδηγισμού έχουν περάσει χιλιάδες παιδιά και έφηβοι, οι οποίοι σήμερα είναι αξιόλογα στελέχη της Ελληνικής κοινωνίας. 


πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια