ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αρναούτη: Πόσταρε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη [εικόνες]

ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Δύο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μίνα Αρναούτη. Μάλιστα, συνοδεύονται και από ένα αινιγματικό σχόλιο.


Οκτώ μήνες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή, η Μίνα Αρναούτη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, ανήρτησε μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
Αυτή τη φορά η 31χρονη Μίνα ανέβασε δύο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στην καλή τη φίλη Φρόσως Κυριάκου, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη.
Οπως μας πληροφορεί η νεαρή, η πρώτη φωτογραφία τραβήχθηκε στην Καλλιθέα, ενώ η δεύτερη στη Γλυφάδα. Μάλιστα, όπως σημειώνει η Μίνα, σκοπεύει να συνεχίζει τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο από το μοιραίο βράδυ.
Στο σχόλιό της κάτω από τις φωτογραφίες η Μίνα Αρναούτη γράφει: «Με την Φρόσω… εκείνο το βράδυ… Πρώτα Καλλιθέα… μετά Γλυφάδα… Συνεχίζεται… (Λατρεύω τις φωτογραφίες)». Μήνυμα, αν μη τι άλλο, αινιγματικό, από τη στιγμή που προαναγγέλλει ότι θα ποστάρει κι άλλες φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ.
Το ξέσπασμα στο Facebook
Σε προηγούμενh ανάρτηση στο Facebook, η 31χρονη μίλησε για τη σημερινή κατάσταση της υγείας της, ενώ αναρωτήθηκε γιατί αργούν τόσο οι πραγματογνώμονες να βγάλουν πόρισμα για το τροχαίο.
Συγκεκριμένα, έγραψε:
«Ο ΚΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΙΟΤΟ . ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ . ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ) ΕΙΠΑ: ΗΠΙΕ…ΗΠΙΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΩ , ΕΔΩ ΔΕΝ EΣΩΣΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ ΑΧΥΡΑ. ΚΑΠΟΙΟI EΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΕΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΗΡΩΙΔΑ . ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ, ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ, ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ,ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΒΑΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΗ.
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ Τ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ . ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ , ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ… Α… ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ : ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ;
ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΡΙΣΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ AMEΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ; ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ;».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια