ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άκτιος Οδηγός: Εκπαιδευτικό σεμινάριο Δρ Κωστή Προύσκα


Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, ο Άκτιος και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, διοργάνωσαν για άλλη μια χρονιά, δημιουργικό παιχνίδι παιδιών και ενηλίκων στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος Οδηγός» στη Βάρη. Τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, δημιούργησαν και πρόσφεραν, στον Άκτιο Οδηγό μαζί με τους ενοίκους της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Με δράση και παιχνίδι  συμμετείχαμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, σε μια γιορτινή και χαρούμενη ημέρα.



Ο Άκτιος μέσα από το Δυναμικό Μοντέλο Λειτουργίας που ακολουθεί, προωθεί τη διαγενεακή συνύπαρξη, τη συμμετοχή και τη δημιουργική κινητοποίηση των ανθρώπων με άνοια.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά ομάδων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ένοικοι μαζί με τους συγγενείς τους, συνεργάτες, φίλοι του Άκτιου και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή.
Για περισσότερες φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aktios.gr, τη σελίδα του Άκτιου στο Facebook ή την ιστοσελίδα www.seo.gr  και αντίστοιχα τη σελίδα του ΣΕΟ στο facebook.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια