ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δίκη Χρυσής Αυγής: Βαρύ πλήγμα για την υπεράσπιση η αναγνώριση των δραστών

Ο Αχμέτ Αμπού Χαμάντ κατονόμασε τον Αναστάσιο Πανταζή και τον Δημήτρη Αγριογιάννη όταν κλήθηκε από την πρόεδρο Μαρία Λεπενιώτη να αναγνωρίσει τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση, από την οποία τραυματίστηκε βαρύτατα ο Αμπουζίτ Εμπαράκ. "Είδα αυτούς, τον ξανθό και αυτόν" είπε ο μάρτυρας και πρόσθεσε πως ο Πανταζής φώναζε την ώρα που γινόταν η επίθεση "Έλα να σου γαμήσω τη μάνα", ενώ ο Αγριογιάννης πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του μέσα στο σπίτι.



Βαρύ πλήγμα δέχτηκε χθες η υπεράσπιση των χρυσαυγιτών στη δίκη του νεοναζιστικού κόμματος, καθώς και ο δεύτερος μάρτυρας - θύμα της άγριας επίθεσης στους Αιγύπτιους ψαράδες τον Ιούνιο του 2012 αναγνώρισε κατά 100% ως δράστες δύο από τους κατηγορούμενους.

Ο Αχμέτ Αμπού Χαμάντ κατονόμασε τον Αναστάσιο Πανταζή και τον Δημήτρη Αγριογιάννη όταν κλήθηκε από την πρόεδρο Μαρία Λεπενιώτη να αναγνωρίσει τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση, από την οποία τραυματίστηκε βαρύτατα ο Αμπουζίτ Εμπαράκ. «Είδα αυτούς, τον ξανθό και αυτόν» είπε ο μάρτυρας και πρόσθεσε πως ο Πανταζής φώναζε την ώρα που γινόταν η επίθεση «Έλα να σου γαμήσω τη μάνα», ενώ ο Αγριογιάννης πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του μέσα στο σπίτι.
Ο Αιγύπτιος ψαράς επίσης αναγνώρισε, αλλά με μικρότερη βεβαιότητα, και τους υπόλοιπους τρεις κατηγορούμενους, δηλαδή τους Θωμά Μαρία, Κώστα Παπαδόπουλο και Μάρκο Ευγενικό, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό της υπεράσπισης. Οι συνήγοροι των χρυσαυγιτών επικαλέστηκαν το γεγονός ότι ο μάρτυρας είναι «αγράμματος», επομένως δεν μπορεί να αναγνωρίζει με ποσοστά (!), ενώ επίσης αμφισβητήθηκε το γεγονός ότι ο Αχμέτ Αμπού Χαμάντ μπόρεσε να δει τους δράστες αφού άναψε το φως, αφού «η απάντηση απαιτεί γνώσεις Φυσικής»!

Η εξέταση μαρτύρων για την επίθεση στο σπίτι των Αιγυπτίων ψαράδων ολοκληρώθηκε και την Πέμπτη, οπότε και θα επαναληφθεί η συνεδρίαση, θα ακολουθήσει ο σχολιασμός των συνηγόρων. Την προσεχή Τρίτη, το δικαστήριο θα συνεδριάσει στον Κορυδαλλό και αναμένεται να ξεκινήσει με την εξέταση μαρτύρων για την επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια