ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ποιότητα των υδάτων των ακτών κολύμβησης στο Δήμο ΒΒΒ και σε όλη την Αττική – οι επίσημες μετρήσεις και τα αποτελέσματα.


Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας την οποία ανέλαβε η ΡΙ.ΚΙ.Π. για την ενημέρωση των πολιτών
για το σοβαρό θέμα της ποιότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης, δημοσιοποιεί  τις τελευταίες μετρήσεις του μηνός Σεπτεμβρίου 2016.



Τα στοιχεία αυτά ήδη αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ κάθε μήνα, μαζί με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το θέμα
 (http://rikipvvv.blogspot.gr/ - ΥΔΑΤΑ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ).


v  Κατά τους ελέγχους μέτρησης της ποιότητας υδάτων στη Λίμνη της Βουλιαγμένης διαπιστώθηκε και πάλι παρατεταμένη επιβάρυνση και υψηλές τιμές.
v  Επίσης για πρώτη φορά καταγράφηκαν επιφανειακοί ρύποι από πλαστικό και λοιπά απορρίμματα στην θάλασσα της ακτής ΚΑΒΟΥΡΙ  ΝΟΤΙΑ ( ακολουθεί στο τέλος του κειμένου η φωτο της περιοχής)

Λόγω του ότι η επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των ελέγχων δεν λειτουργεί από τις αρχές Μαΐου,  η  ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ κατέθεσε επίσημο αίτημα στη Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την παροχή των στοιχείων της μηνιαίας μέτρησης των παραμέτρων που δείχνουν το επίπεδο της ποιότητας και της καθαρότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης στα όρια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και όλης της περιφέρειας Αττικής.

Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και από πολλές περιοχές ζητήθηκε η ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων για όλη την περιφέρεια Αττικής.
Έτσι αναρτήθηκαν όλες οι επίσημες μετρήσεις για όλες τις ακτές κολύμβησης της Αττικής.

Καλούμε ακόμη μία φορά τη διοίκηση του  Δήμου να συμμετέχει στην  ενημέρωση των πολιτών  και την προβολή των ακτών κολύμβησης στα όρια του Δήμου.


                                                                                                                     ΡΙ.ΚΙ.Π.    Β.Β.Β.





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια