ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αποσύρθηκε το Seatrac για τον χειμώνα

Ο Δήμος Γλυφάδας απέσυρε για τη χειμερινή περίοδο τον πρότυπο μηχανισμό Seatrac, για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ, από την παραλία της Γλυφάδας. Το Seatrac θα τοποθετηθεί εκ νέου τον Μάιο του 2017, μαζί με την ολοκληρωμένη υποδομή που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος για τη φιλοξενία των συνανθρώπων μας με αναπηρία.



Σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρίας που τοποθέτησε το Seatrac, από όλους τους μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν την θερινή περίοδο στην Ελλάδα, το Seatrac Γλυφάδας προσέλκυσε τους περισσότερους χρήστες. Ειδικότερα, στο τρίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν 1355 χρήσεις.


Το Seatrac δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας για πρόσβαση στη θάλασσα το καλοκαίρι. Ο μηχανισμός αυτός αποτελείται από ράγες σταθερής τροχιάς, μέσα στις οποίες ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα μπορεί να κινηθεί μέσα και έξω από το νερό. Παράλληλα, ο Δήμος Γλυφάδας, δίπλα στο μηχανισμό αυτό τοποθέτησε ειδικό διάδρομο που διασφαλίζει την προσβασιμότητα. Τοποθετήθηκαν, επίσης, ντουζιέρα, κάθισμα για τον συνοδό και ομπρέλες, ενώ διαμορφώθηκαν και θέσεις για ΑΜΕΑ στο πάρκινγκ μπροστά από την παραλία.



«Η πανελλαδική πρωτιά του Seatrac στη Γλυφάδα μας γεμίζει με χαρά, αλλά και με ευθύνη να το προστατεύσουμε και να το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργία του χρόνου, ώστε εκατοντάδες συμπολίτες μας με αναπηρία να μπορούν κάθε καλοκαίρι να απολαύσουν στη Γλυφάδα το αγαθό του θαλασσινού μπάνιου», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια