ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αυτός ανοίγει τις βίλες των VIPs


Στα ίχνη του υπεράνω πάσης υποψίας πληροφοριοδότη, ο οποίος πουλάει, προφανώς έναντι αδράς αμοιβής, όλα τα «μυστικά» για τις βίλες των πλουσίων στη συμμορία των μαυροφορεμένων κουκουλοφόρων που τρυπώνουν σε πολυτελείς κατοικίες, με στόχο τα χρηματοκιβώτια, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής.






Η καλά πληροφορημένη σπείρα έχει προχωρήσει σε απανωτές διαρρήξεις και ληστείες τόσο στα βόρεια προάστια της Αττικής όσο και στη Γλυφάδα, με θύματα μεταξύ άλλων εφοπλιστές και επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», πρόκειται για άτομο που μπαινοβγαίνει στα σαλόνια ανθρώπων της showbiz και του επιχειρηματικού χώρου, κινείται με άνεση στην Κηφισιά, στο Κολωνάκι και στη Γλυφάδα, αλλά ταυτόχρονα έχει και σχέσεις με άτομα του υποκόσμου, εντός και εκτός φυλακής.

Ο εν λόγω άνθρωπος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, ωστόσο επικαλέστηκε τον εθισμό του σε παράνομες ουσίες και τη γλύτωσε! Οι αστυνομικές αρχές, μετά τα «χτυπήματα» στο σπίτι της Άννας Βίσση, αλλά και γιατρών και επιχειρηματιών στα προάστια της Αθήνας, άρχισαν να υποπτεύονται ότι υπάρχει άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Η επίθεση κατά του Τόνυ Μαυρίδη τον Σεπτέμβριο ήταν εκείνη, σύμφωνα με τις Αρχές, που τους έκανε να είναι σίγουροι ότι η σπείρα των μαυροντυμένων κουκουλοφόρων έχει καλή πληροφόρηση. Φαίνεται, λοιπόν, ότι είχαν απόλυτη πληροφόρηση για όσα θα αντιμετώπιζαν. Το γεγονός ότι ρίσκαραν επιχείρηση με ομηρία δείχνει πως γνώριζαν ότι κινδύνευαν ακόμη περισσότερο από το σύστημα ασφάλειας που είχε στο σπίτι του ο Μαυρίδης και έτσι προτίμησαν να τους ανοίξει ο ίδιος την πόρτα.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει σχέσεις με καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, κάνει κατόπτευση στους χώρους τους, ελέγχει τα συστήματα ασφαλείας και δίνει πληροφορίες στη σπείρα.

Πηγή:govastileto.gr



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια