ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αρχές του 2017 η Δημοτική Συγκοινωνία σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Την εκτίμηση ότι τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο θα λειτουργήσει πιλοτικά στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η Δημοτική Συγκοινωνία έκανε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.





Μιλώντας στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και μετά από ερώτηση τουΘάνου Ματόπουλου, ο Δήμαρχος είπε πως παλιότερη δέσμευσή του περί λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας τον Μάιο 2016 δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί εξαιτίας της μη ύπαρξης διαθέσιμων λεωφορείων.
Πάντως, το θέμα φαίνεται ότι «ξεκόλλησε» και το χέρι του γι’ αυτό πρέπει να έβαλε και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιάννης Σκουμπούρης, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη δημοτική αρχή, ως δημότης πρώην μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Το σχέδιο είναι να προμηθευτεί με leasing ο Δήμος τρία λεωφορεία στις αρχές του χρόνου.
Η σχετική τεχνική μελέτη είναι έτοιμη, διαβεβαίωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Υπενθυμίζεται ότι η νομοθεσία απαγορεύει σήμερα την κυκλοφορία των λεωφορείων εκτός των ορίων του Δήμου. Η Δημοτική Συγκοινωνία θα διευκολύνει τη μετακίνηση μόνο στις τρεις πόλεις.
Επομένως, η επιθυμία των περισσότερων κατοίκων να συνδεθούν καλύτερα οι γειτονιές των 3Β με το μετρό θα μείνει ανεκπλήρωτη…
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια