ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Έλενα μου χρωστάς…» - Το αστρονομικό ποσό που απαιτεί από την Παπαρίζου ο Τόνυ!

«Κόλαση» με Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδη, καθώς μετά την πρόσφατη ανταλλαγή εξωδίκων για την κοινή περιουσία τους ήρθε και η αγωγή!


Μπορεί η τραγουδίστρια και ο μουσικός παραγωγός να έχουν κάνει νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο η άσβεστη κόντρα τους είναι πλέον βέβαιο ότι μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες.





Την ώρα που παραμένει ανοιχτός ο «πόλεμος» για την πολυτελή μεζονέτα στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τ.μ., την οποία το πρώην ζεύγος απέκτησε από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο ύψους 520.000 ευρώ, ο Τόνυ Μαυρίδης, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», έκανε ακόμα ένα βήμα, καταθέτοντας αγωγή κατά της πρώην αγαπημένης του!
«Μου χρωστάς 250.000 ευρώ από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία Έλενα Παπαρίζου και Σία Ε.Ε.» υποστηρίζει με την αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Η διάρκεια της εταιρίας ορίστηκε για 20 έτη, αρχής γενομένης από τις 7 Μαρτίου του 2005, ενώ η Έλενα συμμετείχε με ποσοστό 80% και ο Τόνυ με 20%. Όλο το διάστημα λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρίας και παρά τη μεταξύ τους προσωπική σχέση, ο Μαυρίδης, όπως αναφέρει στην αγωγή του, εργάστηκε πραγματικά και ουσιαστικά για την επίτευξη των σκοπών της εταιρίας, που ήταν η διαχείριση και η προστασία των περιουσιακών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων της τραγουδίστριας, αφού εκείνος εκτελούσε και τα καθήκοντα του μάνατζερ έως και το 2011. Μετά τον χωρισμό το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να διευθετήσει σε πνεύμα φιλικής διάθεσης τις οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, κάτι που τελικά δεν ευοδώθηκε.
«Παρά τις προσπάθειες να επιλυθεί εξωδικαστικά η μακροχρόνια αντιδικία, δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση λύσης, οπότε πλέον απευθυνθήκαμε στα αστικά δικαστήρια, τα οποία και θα αποφανθούν οριστικά για την αντιδικία αυτή» επιβεβαίωσε μιλώντας στην «Espresso» ο δικηγόρος του μουσικού παραγωγού Πέτρος Καϊμακάμης, ενώ η δικηγόρος της τραγουδίστριας, η Πολυξένη Παπαϊωάννου, σημείωσε: «Πράγματι, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξευρεθεί λύση εξωδικαστικά. Τώρα πλέον τη λύση θα τη δώσουν τα δικαστήρια».
Ο γνωστός μάνατζερ
Όπως ισχυρίζεται ο γνωστός μάνατζερ στην αγωγή, τα κέρδη της εταιρίας για τα έτη από 2005 έως και 2011 ανέρχονται σε ποσό πλέον των 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με την αγωγή, ο Τόνυ Μαυρίδης ζητεί να του καταβληθεί το 20% από το καθαρό κέρδος για το οικονομικό έτος 2006, το ποσό των 20.760,90 ευρώ για το 2007, συνολικά 23.302,91 ευρώ, για το 2008 το ποσό των 50.586,77 ευρώ, για το 2009 29.112,84 ευρώ, για το 2010 συνολικά 76.435,54 ευρώ, για το 2011 το ποσό των 34.593,44 ευρώ και για το 2012 το ποσό των 11.456.80 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, 246.249,20 ευρώ. Η διαμάχη πάει ολοταχώς προς τα δικαστήρια και μέχρι να λήξει ενδεχομένως να υπάρξουν ακόμα αρκετά επεισόδια.
O 12ετής δεσμός τους και ο «πόλεμος» για τη μεζονέτα
Τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους και έπειτα από «βροχή» εξωδίκων για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα και την εταιρία τους, η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα με τους νέους συντρόφους τους, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν τον 12ετή δεσμό τους.
Πρώτη η «Number One» τραγουδίστρια φόρεσε νυφικό στο πλευρό του γκριζομάλλη κατασκευαστή Ανδρέα Καψάλη (σε έναν μυστικό γάμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) και έναν μήνα μετά ντύθηκε γαμπρός και ο μουσικός παραγωγός.
Γάμος στο Καβούρι
Ο Μαυρίδης παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι την αγαπημένη του Ευαγγελία Καραμπατζάκη, με την οποία ζει σήμερα στο σπίτι της «έριδος» στα νότια προάστια!
Για το πρώην ζεύγος το γυαλί έσπασε ταυτόχρονα με τον χωρισμό το 2011, αφού τα επεισόδια στη διαμάχη τους άρχισαν λίγο καιρό αργότερα.
Ήδη από την άνοιξη του 2012 είχε φουντώσει η κόντρα μεταξύ Έλενας και Τόνυ με ανταλλαγή εξωδίκων για τον διαχειριστικό έλεγχο της εταιρίας που είχαν οι δυο τους αλλά και για το σπίτι όπου έμεναν μαζί.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια