ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Φιλανθρωπική δράση από τον Δήμο Γλυφάδας

Μια ξεχωριστή εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού. Οι θεατές που γέμισαν τις κερκίδες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» απόλαυσαν τον φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε επίλεκτους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού και της Ελλάδας, αλλά και τη συναυλία που ακολούθησε με τη Νίνα Λοτσάρη, σε μοναδικά τραγούδια τόσο από το ελληνικό όσο και από το ξένο ρεπερτόριο.






Η είσοδος στην εκδήλωση ήταν ελεύθερη. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, από όσους συνεισέφεραν εθελοντικά, θα διατεθούν για την ενίσχυση της ανέγερσης και του εξοπλισμού δημοτικού σχολείου στην Ακτή Ελεφαντοστού, το οποίο θα ονομαστεί «Ελλάς Γλυφάδα» και όπου θα διδάσκεται και η ελληνική γλώσσα.




Η βραδιά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενίσχυσης των φιλικών σχέσεων της Γλυφάδας με την αδελφοποιημένη πόλη Kouassi Datekro της Ακτής Ελεφαντοστού. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η ηθοποιός Μαρία Τσαρούχα, ενώ η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Μηλιαρέση έκανε απολαυστική περιγραφή του αγώνα μπάσκετ! Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου και πολλοί ακόμα πολίτες, με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου να ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και για την ενίσχυση ενός τόσο ξεχωριστού σκοπού. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπανικολάου στην Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρο της οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής», για τη σημαντική δραστηριοποίησή της στη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών.
 
Ο εντεταλμένος σύμβουλος διεθνών σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας, Ορέστης Τσάγκλας, τόνισε πως η εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου αναφορικά με την ανάπτυξη διμερών και πολυμερών σχέσεων και με τη διεθνή δικτύωση του Δήμου, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των δύο αδελφοποιημένων πόλεων.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια