ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δημοσιογράφος συνελήφθη στη Γλυφάδα

Σε βάρος της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 8 ετών και 7 ετών φυλάκισης
Δημοσιογράφος συνελήφθη την Τρίτη στη Γλυφάδα καθώς σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Ένα ένταλμα είχε εκδοθεί το 2015 για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων άνω των 150.000 ευρώ, δύο το 2014 για ηθική αυτουργία από κοινού και άμεση συνέργεια σε απιστία στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση με ζημιά άνω των 150.000 ευρώ και για φοροδιαφυγή.






Δύο ακόμη εντάλματα σύλληψης του 2015 και 2016 αφορούσαν στη μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Σε βάρος της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 8 ετών και 7 ετών φυλάκισης.
Η συγκεκριμένη γυναίκα κατηγορείται μαζί με έναν πρώην νομάρχη Καβάλας και συνεργάτες του για απευθείας αναθέσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες δεν έγιναν ποτέ.  Η 44χρονη φέρεται να αναλάμβανε τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, έπαιρνε μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού τα χρήματα για τη διοργάνωση και τελικά οι εκδηλώσεις δεν γινόντουσαν ποτέ.
Η 44χρονη δημοσιογράφος που συνελήφθη στην περιοχή της Γλυφάδας από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχε διαφύγει της σύλληψης και αναζητούταν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 22-11-2016 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετά από συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας, 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, σε βάρος της ανωτέρω εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις και ένα (1) ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων, της ηθικής αυτουργίας και άμεσης συνέργειας σε απιστία στην Υπηρεσία καθώς και για φοροδιαφυγή και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικής ποινής οκτώ (8) ετών κάθειρξης και επτά (7) ετών φυλάκισης.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια