ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Oλυμπιακός - Γλυφάδα 17-7

Μόλις δύο οκτάλεπτα χρειάστηκε να ανεβάσει ρυθμό ο Ολυμπιακός για να νικήσει με 17-7 τη Γλυφάδα στον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών. 

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας προηγήθηκε με 2-0, με ο Ολυμπιακός να απαντά προηγούμενος στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-3.





Στη δεύτερη περίοδο με ένα σερί 5 τερμάτων, τα οποία δεν βρήκαν απάντηση από την ομάδα του Δημήτρη Μάζη, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 9-3 στο ημίχρονο.
Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός κατέβασε τους τόνους επιθετικά, για να σολάρει στο τελευταίο οκτάλεπτο με το επιμέρους 7-2.
Έτσι οι ερυθρόλευκοι έκαναν το "5 στα 5" και ξαναβρέθηκαν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας (με 15 β.), εκεί απ' όπου είχαν πέσει μόνο για λίγες ώρες που διήρκεσε η αναβολή του αγώνα, λόγω έργων σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Κορυφαίοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν οι Φουντούλης και Μουρίκης (από 4 γκολ).
Στο 0.55 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος για έντονη διαμαρτυρία και αφού είχε δεχτεί προηγουμένως την κίτρινη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΓ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17-7
Οκτάλεπτα: 4-3, 5-0, 1-2, 7-2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 1, Αργυρόπουλος - Κανάκης 1, Φουντούλης Ι. 4, Πρέκας 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 3, Εσπανιόλ 2.          
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Φωτόπουλος 2, Παπαναστασίου 2, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 1



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια