ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

SISKAS ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ: Η ασφάλεια σας μέγιστη προτεραιότητα μας


Η SiskasLift είναι από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρίες εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων.



Στη SiskasLift απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της αγοράς στο νομό Αττικής, γεγονός που καταδεικνύει μία ιστορία με σημαντικούς σταθμούς και ορίζει μία μελλοντική πορεία γεμάτη προκλήσεις.
 


Ξεκινήσαμε από το 1999 με μια μικρή ομάδα συνεργατών και καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναπτύξουμε ένα μεγάλο δίκτυο πελατών κινούμενοι συνεχώς με έντονους ρυθμούς ανάπτυξης.

Η εταιρεία μας πάντα πίστευε στην αξία των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Εμπνεόμαστε από εσάς και λειτουργούμε, έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας συμφέροντα.
Στη σημερινή μάλιστα συγκυρία της παγκοσμιοποίησης και της οικονομικής αστάθειας, η αξία της συνεργασίας και της αμοιβαίας πίστης είναι τόσο απαραίτητη όσο και ανεκτίμητη.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο και η συνεχής παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών και προϊόντων, μας επιτρέπει να παρέχουμε την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επιλέξτε Ανελκυστήρες, ολοκληρωμένα συστήματα Ασανσέρ, Πόρτες, Θάλαμοι, Πίνακες Ελέγχου κ.α.

H ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ
Η στρατηγική της εταιρείας είναι να  εγγυάται στο μέγιστο την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Μελέτη -Πιστοποίηση ανελκυστήρων


H εταιρεία διαθέτει ξεχωριστό τμήμα πιστοποίησης το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς και επιμελείται κάθε είδους μελέτη και μηχανολογικά σχέδια ανελκυστήρων για την πιστοποίηση τους. 

Εφαρμόζοντας ένα πιστοποιημένο κατά ΙSO 9001:2008 σύστημα διασφάλισης ποιότητας και τηρώντας όλες τις διαδικασίες που ισχύουν για τις εγκαταστάσεις των ανελκυστήρων κατά 95/16/ΕΚ
H Siskas-List με τους κατάλληλα εκπαιδευμένους τεχνικούς και επιστημονικό προσωπικό της,  δύναται να πιστοποιεί όλα τα είδη ανελκυστήρων που εγκαθιστά.


SISKAS-LIFT ΑΝΑΛΚΥΣΤΗΡΕΣ


Γ. Γεννηματά 88 Γλυφάδα , 16561 Δρομολόγηση ( χάρτης google )

ΤΗΛ.:2108972749
ΤΗΛ.: 2109633245

Site.:http://www.siskas-lift.gr/


E.mail.: sokratis.siskas@gmail.com
 FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια